Oldal frissítése

JABRA VOX

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA VOX

Minőségi fülhallgató Jabra VOX segítségével hallgathatja kedvenc zenéit, és közlik séta közben vagy a kocogás. Nagyon könnyűek, és, hála a trió a gél fül adapterek a csomagban, valamint a maximális kényelmet. Ők pedig kitűnő hangminőséget és egy sor optimalizált funkciók emelje fel a zenehallgatást, hogy egy magasabb szintre.Segítségével ujjbeggyel kábel, akkor egyszerűen zene lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, ugorjon a következő zeneszám vagy fogadja a bejövő hívást anélkül, hogy húzza a készüléket ki a zsebében.
 

hatalmas hang


A partneri Dolby fejhallgató csúcsminőségű hang által továbbfejlesztett Dolby Digital Plus, amely biztosítja a gazdag hangzás egészében. A maximális élvezet szállított fejhallgató Jabra Sound alkalmazás. Ez egy egyedülálló zenei lejátszó, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználják a hang minősége a fejhallgató, és hozzon létre egyéni listákat.
 

nagy ellenállás


Az eszköz készült kiváló minőségű anyagok, a tartósság és a teljesítmény már alaposan tesztelve. Megerősített kábel ellenáll feszültség 15 kg-ig. Köszönöm SnagIt mágnesek könnyű kibontakozása a fejhallgató mindig készen áll, ha szükség van rájuk. Ellenáll a por, a nedvesség és a hőmérséklet-ingadozás.
Műszaki adatok:
típus:
fül
Frekvencia tartomány hangszóró:
20 Hz - 20 kHz
Hangszóró érzékenység:
120 db / mW
impedancia:
16 ohm
Mikrofon típusa:
mindenirányú
Frekvencia tartomány Mikrofon:
100 Hz - 10 kHz
Mikrofon érzékenység:
-42 db
Kábel hossza:
1,2 m
csatlakozó:
3,5 mm-es sztereó jack
méretek:
28 x 18 x 12,1 mm
súly:
17 g
Szín:
fekete
A csomag tartalma:
1x fejhallgató Jabra VOX
1x védőtok
3 méretben fül gél beilleszti ColorCore EarGel
1x gyors üzembe helyezési útmutató
1x utalványt az alkalmazás letöltése Jabra
Kód:  JQ448

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20