Oldal frissítése

JABRA UC Stealth

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA UC Stealth

Kicsi, könnyű, nem tolakodó és hangsúlyt fektet a legújabb technológiára. Ezek a jellemzők jellemzik az elegáns, szinte észrevehetetlen egy fülre akasztható kihangosítót, amely biztosítja Önnek a tökéletesen tiszta kapcsolatot. Élvezze a maximális szabadság érzését, amikor a hívásokra válaszol.

Legfontosabb jellemzői

  • Miniatűr méretei biztosítják, hogy nem feltűnő, alig észrevehető
  • Dedikált gomb áll rendelkezésre a kapcsolatok aktiválásához az Android és iOS okos asszistensekkel
  • Dupla mikrofon, a híváskori zaj megszüntetésére
  • Audio, hang továbbítás HD minőségben
  • Mobil hatótávolság 10 m
  • A készenléti idő akár 10 nap

Diszkrét társ

Hála a Jabra Stealth fejhallgatónak a fülei számára a legmagasabb minőségű, nagyfelbontású hangot készíti elő, amely kristálytiszta, ezt a Noise Blackout, zaj zavar szűrő technológia biztosítja. Az Ön hangja végleges hangtisztaságáról a háttérzajok kiszűrésével a kettős mikrofon gondoskodik. A teljesen minimalista stílusú kihangosítót a méretei miatt alig veszi észre, hogy egyáltalán van valami a fülében. Egyszerűen tudja párosítani a okostelefon fülhallgatót az NFC vagy Bluetooth 4.0-n keresztül, hagyja a telefont a zsebében és elkezdhet beszélni. A kihangosítón összesen három gomb van. A Jabra logó alatti gombot a hívások fogadására és indítására tudja használni, a második gombbal tudja aktiválni a kapcsolatot a Google Now - val vagy a Siri-vel. Amennyiben szeretne egy kis szünetet tartani a folyamatos telefonálásban, a leállító zár gombot a kihangosító belső oldalán találja.

A csomagolás tartalmaz egy gél kivonatot és a fülre akasztható függesztőt, amellyel élvezheti a tökéletesen kényelmes fejhallgató viseletet.

 
Kód:  JAB7600a1a
Termékszám:  5578-230-309
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15