Oldal frissítése

JABRA Talk 2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Talk 2

A Jabra Talk 2 egy kompakt, hosszú üzemidejű akkumulátorral ellátott kihangosító, kényelmes viseléssel és kiváló hangminőséggel. Beszélj bárkivel úgy, mintha csak melletted állna. A HD Voice technológiával a hívások tisztán hallhatóak lesznek az autóban ülve vagy az utcán sétálva is. A nagyon kicsi és könnyű design ellenére az akkumulátor akár 9 órányi beszélgetési időt is lehetővé tesz. A lágy gél fülpárnás kialakításának köszönhetően kényelmes, akár egész napos viselésre is alkalmas.

A Jabra Talk 2 kihangosító legfontosabb jellemzői

  • HD Voice ?a tiszta beszélgetésekhez és a kivételes hangminőséghez
  • Hívások, streaming GPS útmutató, zene...
  • Egyidejűleg 2 Bluetooth-eszköz csatlakoztatható
  • Hangutasítások és hangos figyelmeztetések
  • Hanghívást csak fogadhatsz és befejezhetsz hangutasítással
  • 9 óra beszélgetési idő, 9 nap készenléti állapotban 
  • Jabra Assist okostelefon alkalmazás

Hangutasítások és a Jabra Assist

A kihangosító vezérlése nagyon egyszerű, néhány gombbal megoldott, de hangutasítással is válaszolhatsz a hívásra. Ráadásul a kihangosító figyelmeztet az alacsony akkumulátorszintre is. A Jabra Assist útmutatást nyújt a kihangosító telepítéséhez, beállításához és segít a legtöbbet kihozni a használatából. Ha nem tudod hova tetted le a Jabra Talk 2 mobilegységet, az alkalmazás megjeleníti az utolsó helyet, ahol a kihangosító készletet használtad.

Kód:  JQ445p1t
Termékszám:  100-92330000-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20