Oldal frissítése

JABRA Supreme Plus

4,3 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Supreme Plus

Nagyszerű hangzás a vonal mindkét végén

A Jabra Supreme, a páratlan minőségű mono Bluetooth headset kiemelkedő minőségű hangot biztosít a hívás mindkét végén, a legmodernebb hangzásjavító technológiának köszönhetően.


Még zajos környezetben is tisztán hallható beszélgetések

A Jabra Supreme az aktív zajszűrő rendszernek köszönhetően a legforgalmasabb környezetben is kiemelkedő hangminőségét garantál, és még a kellemetlen szélzajt is sikeresen kiszűri a hívásokból, így garantálva a kiváló hallhatóságot.


Minden eddiginél jobb hangminőség

A zajcsökkentés csak akkor jó, ha a vonal mindkét végén érzékelhető. A Jabra Supreme mikrofon Noise Blackout 3.0 kettős mikrofon technológiával képes kiszűrni a háttérzajt, és így biztosítva, hogy a beszélgetőtárs is kiválóan halljon mindent, a vonal másik végén.


Kényelmes viselet

A világ legtisztább hangzása sem ér sokat, ha nem kényelmes viselni a headsetet. A Jabra Supreme azonban állítható, így mindig könnyen megtalálható a viseléshez legkényelmesebb pozíció. Az igazán kényelmes viselet és a jó közérzet biztosítása céljából speciális kialakítású fülpárnákkal van ellátva.


Mindig szabadon a kéz

A Jabra Supreme-et aktiválja a hang, így vezetés, főzés és egyéb tevékenységek közben is tökéletesen használható.

Kód:  JQ445l3
Termékszám:  100-99400001-60

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05