Oldal frissítése

Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a

107 890 Ft

Jabra Speak2 75, MS Teams, Link 380a


Professzionális hangkommunikátor hibrid munkastílushoz

A Jabra Speak2 75 MS Teams professzionális hordozható hangkommunikátor következő generációja a legújabb technológiával van tele. Ezzel a készülékkel konferenciát tarthatsz a dohányzóasztalról, a konyhából, a szállodából vagy a kertből. A fejlett, széles sávú hangzás, a precíziós mikrofonok és a technológia lehetővé teszi, hogy a nappalidat, étkeződet vagy lakókocsidat tárgyalóteremmé alakítsd. Élvezd a kristálytiszta hívásokat és a nagy teljesítményű zenét!
A csomag tartalmaz egy USB-A Bluetooth-adaptert, amelynek hatótávolsága 30 méter.



A Jabra Speak2 75 MS Teams kiemelkedik a teljes duplex hangzásban

Elfelejthetsz mindent, amit eddig a hangkommunikátorokról gondoltál. A fejlett 65 mm-es teljes tartományú hangszóró szuperszéles sávú hangzást biztosít, így a Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével nem marad le semmiről. Ezenkívül egyes hangkommunikátorok nem teszik lehetővé, hogy mindkét fél egyszerre beszéljen. A Jabra Speak2 75 MS Teams azonban igen: nagyon erős chipkészlettel rendelkezik, és teljes duplex hangot kínál - élvezd a zökkenőmentes, és mindenekelőtt kétirányú beszélgetést, akárcsak egy személyes találkozón.



Négy mikrofonos technológia innovatív zajszűrő technológiával

A lehető legjobb hangzás érdekében a Jabra Speak2 75 MS Teams hangkommunikátor összesen négy MEMS-mikrofont tartalmaz sugárformálással, a legújabb algoritmusokkal és digitális jelfeldolgozással. strong> strong> Bárhová is helyezed, a mikrofonok minden irányból felveszik a hangot, beleértve a hangszínváltozásokat is. Ugyanakkor az innovatív zajszűrő technológia pontosan kiszűri a nemkívánt hangokat. Így képes leszel teljes mértékben arra koncentrálni, amit a kollégáid mondanak, anélkül, hogy példáula nyikorgó székek, a munkahely szokásos nyüzsgése vagy a forgalmas utca az ablakok alatt elvonná a figyelmedet.



Azonnal látni fogod, hogy mennyire hallanak téged

A Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével egy pillantással láthatod, hogy a mikrofonok milyen jól rögzítik a hangodat. Ez a hangkommunikátor az egyetlen, amely kifejezetten hangerősségjelzőt kínál - egy 360 fokos fénygyűrű egyértelműen jelzi, hogy tisztán és hangosan hallanak-e, vagy ha egy kicsit közelebb kell menned a kommunikátorhoz. Egy némító gomb is rendelkezésre áll, amely biztosítja a magánéletet.



A Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével minden hang egyforma súlyú

A forradalmi automatikus erősítésszabályozás (AGC) technológia biztosítja, hogy mindenki ugyanúgy hallható legyen, függetlenül attól, hogy milyen hangosan beszél.Ez a technológia automatikusan kiegyenlíti az egyes hangokat ugyanarra a szintre, így nem kell minden alkalommal beállítanod a hangerőt. A Jabra Speak2 75 MS Teams segítségével mindenki természetesen beszélhet, és mindenki egyformán jól hallható.



Tanúsítva a Microsoft Teams számára

A hangkommunikátor a Microsoft Teams platformmal való használatra tanúsított, és támogatja a plug-and-play élményt olyan funkciókkal, mint a Jabra Speak2 75 MS Teams automatikus kiválasztása alapértelmezett kommunikációs eszközként vagy a Microsoft Teams értesítések LED jelzőkön keresztül. Egy Microsoft Teams gomb is rendelkezésre áll, amely támogatja a készülék és a számítógépen lévő Microsoft Teams platform közötti interakciót, és még sok minden más. Természetesen a Jabra Speak2 75 MS Teams más vezető platformokkal is működik, mint példáula Google Meet, Zoom, Amazon Chime és még sok más.



A Jabra Speak2 75 MS Teams prémium, fenntartható és tartós anyagokból készült

A hangkommunikátor nemcsak nagyszerű hangzásával, hanem gyönyörű formatervezésével is lenyűgöz, csiszolt alumínium részleteivel és fenntartható anyagokkal. Az elegáns prémium szövetborítás nem csak stílusosabbá teszi a Jabra Speak2 75 MS Teams készüléket, hanem javítja az akusztikai teljesítményt is. Ráadásul kompakt és tartós, így mindig magaddal viheted. A hangkommunikátor IP64-es por- és vízálló, és védőtokkal érkezik.



Kétféle csatlakozási mód és akár 32 órás akkumulátor-üzemidő

Ezt a készüléket vezeték nélkül csatlakoztathatod a számítógépedhez a Bluetooth 5.2 segítségével, akár 30 méteres hatótávolsággal, és a beépített Li-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 32 órán keresztül folyamatosan használhatod. A kommunikátor legfeljebb 8 eszközzel párosítható, és két egyidejű kapcsolatot támogat. A még gyorsabb beállítás érdekében a Speak2 75 a Microsoft Swift Pair és a Google Fast Pair funkciót is kínálja. A Jabra Speak2 75 MS Teams továbbákategóriájában elsőként kínál USB-A és USB-C csatlakozókat egy kábelen, amelyet különösen akkor fogsz értékelni, ha régebbi USB-A csatlakozóval rendelkező készülékkel rendelkezel. Ha pedig egy modern USB-C porttal rendelkező készüléket kapsz, a Jabra Speak2 75 MS Teams továbbra is működni fog. A Jabra Xpress és Direct szoftver biztosítja, hogy mindig a legfrissebb firmware-t használhasd. A beállításokat a Jabra Sound+ alkalmazással módosíthatod.



A Jabra Speak2 75 MS Teams, Link 380a hangkommunikátor legfontosabb jellemzői

  • Tanúsítva a Microsoft Teams számára
  • Kör alakú hangerősségjelző
  • Integrált akkumulátor akár 32 órás üzemidővel
  • Csatlakozás Bluetooth 5.2 vagy USB-kábel segítségével
  • Négy MEMS-mikrofon sugárformálással és zajszűréssel
  • Teljes duplex üzemmód
  • Automatikus erősítésszabályozás (AGC)
  • Néma kapcsoló a maximális magánélethez
  • 65 mm-es teljes tartományú, teljes sávszélességű hangszóró
  • Por- és vízállóság (IP64)
  • Tartalmazza az utazótáskát és a Bluetooth-adaptert
  • Integrált 75 cm-es kábel USB-A és USB-C csatlakozókkal
  • A prémium szövet hangszóróborítás javítja az akusztikát

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Konferencia

Csatlakozás

Csatlakozás Bluetooth, USB, USB-C

Tulajdonságok

Funkciók Mute gomb
Alkalmas Beszéd

Méret

Magasság 35,56 mm

Tömeg

Tömeg 467,2 g
Kód:  JQ447b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2775-319
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15