Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Jabra Speak 750 MS

4,0 4 értékelés
101 290 Ft

Jabra Speak 750 MS

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon csúcsminőségű hangátvitelt biztosít a személyes találkozók minőségét biztosító beszélgetések érdekében. A mikrofon különféle platformokon használható, és biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatot és a kapcsolódást a konferencia-beszélgetésekhez a világ bármely pontjáról. A HD Voice / Wideband Audio funkciók gondoskodnak a beszélgetés összes résztvevőjének teljes körű bevonásáról, a Jabra PanaCast pedig lehetővé teszi 180°-os 4K panorámavideó rögzítését. A Microsoft Teamshez való kialakításnak köszönhetően a Jabra Speak 750 MS mikrofon kényelmesen használható ezzel az alkalmazással. A lila Microsoft Teams gombot egy fehér LED-lámpa egészíti ki, amely figyelmeztet a nem fogadott hívásokra.

A Jabra Speak 750 MS mikrofon fő előnyei

  • A mikrofon kiváló minőségű hangot továbbít
  • Az MS Teams tanúsítás lehetővé teszi a kényelmes csatlakozást a meetingekhez, a hívások vagy a hangüzenetek megjelenítését
  • Fehér LED-fény figyelmeztet a nem fogadott hívásra
  • Az integrált akkumulátor elegendő energiát biztosít akár 11 órás hívásokhoz
  • A Bluetooth-kapcsolat biztosítja, hogy a Jabra Speak 750 MS mikrofon kényelmesen csatlakoztatható az eszközhöz
  • A plug-and-play funkció segítségével a mikrofon USB-kábelen keresztül is csatlakoztatható, bonyolult beállítások nélkül

A Jabra Speak 750 MS kiváló minőségű továbbított hanggal büszkélkedhet

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon a beszélgetés mindkét oldalát egyszerre továbbítja, ennek köszönhetően ugyanolyan minőségben biztosítja a kommunikációt, mint egy személyes megbeszélés során.

Ideális a Microsoft Teams használatához

A Microsoft Teamshez való kialakításnak köszönhetően kényelmesen használhatod a Jabra Speak 750 MS asztali mikrofont ezzel az alkalmazással. A lila Microsoft Teams gombbal csatlakozhatsz értekezletekhez, megtekintheted a hívásokat és a hangüzeneteket. Egy fehér LED fény is rendelkezésre áll, amely azonnal figyelmeztet egy nem fogadott hívásra.

A Jabra Speak 750 MS különböző platformok használatának lehetőségét kínálja

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon az UC-vel való használatra tanúsított a maximális zökkenőmentes kapcsolat érdekében, és bárhonnan kényelmesen csatlakozhatsz egy találkozóhoz. A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofonnal könnyedén használhatsz különféle platformokat a hangminőség romlása nélkül.

Plug and play a Jabra Speak 750 MS mikrofon azonnali használatához

A plug-and-play támogatásnak köszönhetően a Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon azonnal használatra kész, és nem kell hosszan beállítani. Egyszerűen csatlakoztasd a Jabra Speak 750 MS mikrofont egy laptophoz, telefonhoz vagy más eszközhöz, és azonnal megkezdheted a kommunikációt.

Kiváló minőségű hang HD Voice és ideband Audio funkciókkal

A Jabra Speak 750 MS asztali mikrofon HD Voice / Wideband Audio funkciókat kínál, amelyek garantálják a legjobb hangzást és a kiváló hangalapú együttműködést. A tökéletesen tiszta hangátvitel biztosítja a résztvevők teljes értékű részvételét a beszélgetésben.


Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Elektret
Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Konferencia

Csatlakozás

Csatlakozás Bluetooth
Kábelhosszúság 0,9 m

Tulajdonságok

Alkalmas Beszéd

Tömeg

Tömeg 301 g
Kód:  JQ446a6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7700-309
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20