Oldal frissítése

JABRA Pace Sárga

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Pace Sárga

Stílusos, praktikus és nagyon ellenálló sport fejhallgató, amely kihangsúlyozza a kedvenc tevékenységed a minőségi zene reprodukcióval. A JABRA Pace szó szerint mindennel rendelkezik, amit egy ilyen eszköztől elvársz. Először is, a  speciálisan kialakított fogantyúval a fejhallgatót a füledben tarthatod. Annak ellenére, hogy a JABRA Pace fülhallgatókat a füledre tűzve hordhatod, viseletük mégis nagyon kényelmes. Ezt biztosítja a már említett ergonomikus formájú fogantyú, valamint az EarGels lágyzselatin kiterjesztés is. A dobozban megtalálható több méretben. Csak válaszd ki azt, amelyik a legjobban megfelel neked.

Mint már említettük, ezt a fejhallgatót elsősorban a sportos használatra tervezték. Ezt a szellemet magában hordozza a teljes építése a készüléknek. A JABRA Pace tömege mindössze 22 gramm, de mégis hihetetlenül tartós. A fejhallgató ellenáll az esőnek és a verejtéknek (IP54). Továbbá, a kábelt fényvisszaverő anyaggal vonták be, így éjszaka is jól látszódik.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, vezeték nélküli sport fejhallgató
  • Minőségi zenelejátszáshoz
  • Stabilan illeszkedik a fülbe
  • Kényelmes viselet, tömege mindössze 22 gramm
  • Ellenáll a víznek és az izzadságnak
  • Beépített nagy teljesítményű akkumulátor
  • Beépített mikrofon
  • Beépített gombok

Tökéletes minden irányban

A JABRA Pace a vezeték nélküli fejhallgatók csoportjába tartozik. Összekapcsolása egy mobiltelefonnal, tablettel, vagy más kompatibilis eszközökkel a Bluetooth technológia segítségével történik. Így a sporttevékenységek során a fejhallgató viselete semmilyen mértékben nem korlátozza a mozgást. A belső térben lévő műszerek közül elsősorban a beépített mikrofont kell kiemelni. Rajta keresztül a sürgős hívásokat gyorsan el tudod intézni, anélkül, hogy a telefonodat ki kellene venned a zsebedből. A fejhallgatón lévő gombokkal hívásokat fogadhatsz és fejezhetsz be. Ezekkel a gombokkal kezelheted a zenék lejátszását is. Végül érdemes megemlíteni, hogy a JABRA Pace egyetlen feltöltéssel akár 5 óra folyamatos lejátszást biztosít.

A csomag tartalma:
JABRA Pace fejhallgató
3 × gél: Eargels
1 x clip: FitClip
USB kábel (töltéshez)

Kód:  JQ445m9b
Termékszám:  100-97700000-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05