Oldal frissítése

JABRA Pace Red

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Pace Red

Stílusos, praktikus és nagyon ellenálló sport fejhallgató, amely kihangsúlyozza a kedvenc tevékenysége a minőségi zene reprodukció. JABRA Pace van szó szerint mindent, amit elvár egy hasonló tartományban. Először is, vannak speciálisan kialakított fogantyúval, hogy tartsa a fejhallgatót a fülébe, akkor is, ha sebeaktivnější tevékenységet. Annak ellenére, hogy az JABRA Pace a füle tűzött, mert kényelmes viselet. Ezt biztosítja a már említett ergonomikus formájú fogantyú, valamint lágyzselatin kiterjesztése EarGels. A dobozban megtalálható több méretben kiterjesztést. Csak válassza ki az is, hogy a legjobban megfelel Önnek.

Mint már említettük, a fejhallgató, amelyet elsősorban a sportos használatra. Ez az a szellem, amely magában hordozza a teljes építési a készülék. Nemcsak JABRA Pace súlya mindössze 22 gramm, de ők is hihetetlenül tartós. Még ha ő kiesett talicskát, nincs korlátozás nélkül. Fejhallgató valójában ellenáll az esőnek és a verejték (IP54). Továbbá, a kábelt a kövek között készült fényvisszaverő anyag, amelyen keresztül, ha a világítás is jól látható akár éjszaka is.

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, vezeték nélküli sport fejhallgató
  • Minőségi zenelejátszáshoz
  • Határozottan a füle
  • Kényelmes viselet, súlya mindössze 22 gramm
  • Ellenáll a víznek és az izzadság
  • Beépített nagy teljesítményű akkumulátor
  • Beépített mikrofon
  • Beépített gombok

Tökéletes minden irányban

JABRA Pace csoportjába tartozik a vezeték nélküli fejhallgató. Összekapcsolása egy mobiltelefon, tablet, vagy más kompatibilis eszközök segítségével történik a Bluetooth technológiát. Ez jó hír, mert ha sporttevékenység nem korlátozza semmilyen zavaró kábelek. A belső tér a műszer többek között az is a beépített mikrofon. Keresztül játékosan meg tudod csinálni segélyhívások, és anélkül, hogy ki a mobiltelefon a zsebében, vagy hüvely. A test a fejhallgató kerül kulcsokat, amelyek a hívás fogadásához. Keresztül a gombok mellett fogadására, illetve megszüntetését, hívás is a zenelejátszást. Végül érdemes megemlíteni, hogy az JABRA Pace tart egyetlen feltöltéssel akár 5 óra folyamatos lejátszást.

A csomag tartalma:
Fejhallgató JABRA Pace
3 × gél kiterjesztések Eargels
1 x clip FitClip
USB kábel (töltéshez)

Kód:  JQ445m9c
Termékszám:  100-97700001-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05