Oldal frissítése

JABRA Pace Blue

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Pace Blue

Stílusos, praktikus és egyben nagyon ellenálló sport fülhallgató, amely jó minőségű zenelejátszással hangsúlyozza ki kedvenc tevékenységét. A JABRA Pace szó szerint rendelkezik mindennel, amit egy ilyen eszköztől elvár. A speciálisan kialakított formája még a nagyobb aktivitást igénylő tevékenységek során is a fülében tartja a fülhallgatókat. Annak ellenére, hogy a JABRA Pace fülhallgatók nem mozdulnak el füléből, mégis kényelmes a viselésük. Ezt a már előbb említett ergonomikus tervezésű fogantyúk és a puha, gélszerű EarGels fülhallgató tartozékok teszik lehetővé. A csomagolásban több méretben is megtalálhatóak ezek a tartozékok. Elegendő, ha kiválasztja azokat, amelyek Önnek a legjobban megfelelnek. 

Ahogyan azt már fentebb említettük, a fülhallgatók főként sportoláshoz alkalmasak. Ebben a szellemben zajlott a tervezési folyamat. A JABRA Pace súlya mindössze 22 gramm, ennek ellenére  hihetetlenül ellenálló.  Még ha kint talicskák is esnének az égből, az sem fosztaná meg Önt az élménytől. A fülhallgatók ellenállnak az esőnek és az izzadságnak is (IP54). Ezen kívül a füldugó között lévő kábel fényvisszaverő anyaggal van bevonva, amelynek köszönhetően viselője jól láthatóvá válik éjszaka is.

Legfontosabb jellemzői

  • Elegáns, vezeték nélküli sport fülhallgató
  • Minőségi zenelejátszás
  • Jól tart a fülében
  • Kényelmes viselet, súlya mindössze 22 gramm
  • Ellenáll a víznek és az izzadságnak
  • Beépített, nagy teljesítményű elem
  • Beépített mikrofon
  • Beépített gombok

Tökéletes minden irányban

A JABRA Pace a vezeték nélküli fülhallgatók csoportjába tartozik. Mobiltelefonnal, tablettel, illetve egyéb kompatibilis berendezéssel való összekapcsolása Bluetooth technológia segítségével valósul meg. Ez egy remek hír, ugyanis sporttevékenységei közben nem fogja Önt akadályozni egyetlen zavaró kábel sem. A készülék belsejében egyebeken kívül található egy beépített mikrofon. Segítségével könnyedén elintézhető minden halaszthatatlan telefonhívását, a zsebéből sem lesz szükséges elővenni telefonját, illetve a telefontokból sem. A fülhallgatón ugyanis megtalálhatók azok a gombok, amelyek segítségével fogadni tudja a hívást. A hívás fogadásán, illetve befejezésén kívül még a lejátszott zenét is tudja szabályozni. Nem utolsó sorban érdemes megemlíteni azt a tényt is, hogy egy feltöltéssel akár 5 órán keresztül is tud megállás nélkül zenét hallgatni.

A csomag tartalma:
JABRA Pace fülhallgató
3 × géles Eargels tartozékok
1 x FitClip csat
USB kábel (töltéshez)

 
Kód:  JQ445m9a
Termékszám:  100-97700002-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10