Oldal frissítése

JABRA Mini Black

4,3 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Mini Black

A kisméretű, vezeték nélküli Jabra handsfree garancia a kényelmes viseletre, hosszú üzemidőre és a kiváló hangminőségre. A tökéletes hangreprodukció érdekében HD Voice technológiával lett felszerelve, amely minden egyes szó kristálytiszta hangzását eredményezi. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően megszabadulva a kábelek okozta korlátoktól szabad kezével bármi mást csinálhat. Mindeközben az illetékes személlyel épp úgy társaloghat, akárcsak személyes találkozás esetén.

Legfontosabb jellemzők

  • Mindennapi több órás használatra tervezve
  • Alkalmas multimédiás tartalom vezeték nélküli továbbítására (GPS, zene és podcast (A2DP))
  • HD Voice technológia a kiváló hangminőségű telefonbeszélgetésért
  • 2 viselési mód - gél fülhallgató vagy fül mögötti
  • A hangos útmutatás segítségére lesz az eszköz párosításában, informál a töltöttségi állapotról, csatlakozásról...
  • Akár 9 óra beszélgetési és 9 nap készenléti idő

Aggodalmak nélkül

A Jabra Mini viselete rendkívül kényelmes, így az alkalmas zene-, podcast- vagy akár navigációs rendszer hangutasításainak hallgatására. A handsfree kényelmes viseletét akár több órán át a két viselési mód teszi lehetővé - fülbe helyezhető gél fülhallgatók vagy annak fül mögötti rögzítése. A készülék elvesztésétől sem kell tartani. A telefonjára telepített alkalmazás jelzi a készülék használatának utolsó helyét.

Egyszerű használat

A készülék három intuitív elem segítségével kezelhető: klasszikus tolókapcsoló be-/kikapcsolásra, hívások fogadására és elutasítására szánt gomb és hangerő-szabályozó. A Jabra Mini headset hangos útmutatással is rendelkezik, amely az eszköz csatlakoztatásához nyújt segítséget, informál a töltöttségi állapotról és az figyelmeztet az elem szükséges újratöltéséről is.

 
Kód:  JAB2390a2c
Termékszám:  100-92310000-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20