Oldal frissítése

JABRA Halo Smart Red

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Halo Smart Red

Unod már húzza a telefont a zsebéből minden alkalommal, amikor hívást? Vagy egyszerűen, gyakran van szükség a kihangosító? Vezeték nélküli sztereó fejhallgató Jabra Halo intelligens lesz a partnere minden nap. Annak gyakorlati végrehajtása teljesen elvarázsol, mert ők csak olyan kényelmes, hogy csak azért, hogy vegye le a töltéshez.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kényelmes viselet
  • Tervezés ellenáll a szél és a víz
  • Hívások és a zene csodálatos hang
  • Tart, akár 17 óra beszélgetési idő egy feltöltéssel
  • A mellékelt alkalmazás figyeli az akkumulátor állapotát

Talán még cserélni titkár

Headset Jabra Halo intelligens megnövekedett ellenállás az időjárásnak és a nagy odhlučněného mikrofon lesz a másik fél minden szót értek. Érdekes módon szállított olyan alkalmazás, amely kiemelkedik különösen az Android platform. Például mindig pontosan tudja, hogy mennyi van hátra az akkumulátor kapacitását. Ott van még a lehetőség, hogy olvassa el a bejövő üzenetek, e-mailek és egyéb értesítések beleértve események a naptárban. Fejhallgató is tárolja a helyét, ezért a nagyon könnyű megtalálni. Egy érintés is azonnal elérheti a Google Now és Siri asszisztens.

A hang, ami lelkesít

Határozottan nem szenvednek miközben zenét hallgat. Ebben a módban a fejhallgató készek működik az egész 14 óra. Hangszórók 10 mm képes nagy dolgokat, és az első hangok a kedvenc dal, amely így boldogan fejét.

Kód:  JAB1070a5b
Termékszám:  BLUHFPJHALOSMRE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20