Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 36 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 35 880 Ft/db

Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo

Az Evolve2 30 a Jabra prémium kategóriás fejhallgatója, amely minden helyzetben maximális kényelmet biztosít. A fejlett digitális chipkészlettel ellátott professzionális mikrofonnak köszönhetően részletes és kiváló hangzást kap. A speciális ergonomikus forma és a memóriahabos kialakítás maximális kényelmet biztosít még hosszú idön át tartó viselés esetén is. A Jabra Evolve2 30 széles körű kompatibilitást kínál, így a legkülönfélébb platformokkal is könnyedén használható. A plug-and-play technológiának köszönhetően a headset csatlakoztatása gyors és egyszerű.AJabraEvolve2 30 nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben, és könnyű súlya miatt bárhol gond nélkül használható. 

A Jabra Evolve2 30 legfontosabb jellemzői

  • Környezeti zajszigetelés
  • A Jabra Evolve2 30 könnyű súlya kényelmes használatot biztosít
  • Korszerű hangrendszer kétmikrofonnal
  • Jabra Evolve2 30 USB-C csatlakozóval rendelkezik
  • Ergonomikus kialakítás és memóriahabos fülrész a maximális kényelemért viselés közben
  • Nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben
  • A széles körű kompatibilitás lehetővé teszi a platformok széles skáláján való használatot

Souprava Jabra Evolve2 30 fejlett hangrendszerrel


A fejlett kétmikrofonos hangrendszernek köszönhetően a Jabra Evolve2 30 megbízhatóan rögzíti a hangot, miközben szigetel a környező zajoktól, hogy megfeleljen a Microsoft Open Office követelményeinek, így egy beszélgetés során minden szót tisztán hallhat!

Könnyű kialakítás a maximális kényelemért

A Jabra Evolve2 30 fejhallgató elég könnyű, hogy hosszú ideig tartó viselés esetén is maximális kényelmet biztosítson. Így teljes mértékben a munkahelyi hívásokra vagy a zenére figyelhet, akár otthon, akár az irodában használja a headset-et!

A Jabra Evolve2 30 kiváló minőségű 28 mm-es hangszórókkal rendelkezik.


A Jabra Evolve2 30 professzionális 28 mm-es hangszóróit értékelni fogja, amelyek kiváló minőségű hangzást biztosítanak. Ráadásul a fejlett digitális chipkészletnek köszönhetően nem marad le egyetlen részletről sem!

Jabra Evolve2 30 fejhallgató széles körű kompatibilitással

A Jabra Evolve2 30 fejhallgató széles körű kompatibilitást kínál. Támogatja az összes elterjedt Unified Comunications (UC) platformot, így könnyen használható. A Microsoft Teams szoftver használatához elérhető egy Teams-tanúsított verzió is, amely teljes mértékben optimalizált a professzionális minőségű hívások biztosítására.

Az ergonomikus forma egyenletes nyomáseloszlást biztosít

A Jabra Evolve2 30 speciális ergonomikus formájának köszönhetően optimális és egyenletesen elosztott nyomást gyakorol. Értékelni fogja a kiváló minőségű anyagokat és a memóriahabos fülkagylókat, mely tökéletesen alkalmazkodik bármely fülformához. A Jabra fejhallgató hosszú ideig tartó viselése esetén is maximális kényelmet biztosít.

A Jabra Evolve2 30 rendkívül tartós kivitelű

A Jabra Evolve2 30 nagyfokú ellenállóképességét munka és zenehallgatás közben is értékelni fogja. A belső és a külső fülrész speciális kialakítású a kellő védelem biztosításáért, valamint ellátták egy praktikus, rozsdamentes acélból készült csúszó fejpánttal is. A Jabra Evolve2 30-at bárhol kényelmesen használhatja, nem kell félnie a sérüléstől!

Plug-and-play az egyszerű és gyors csatlakozáshoz

A Jabra Evolve2 30 fejhallgató plug-and-play technológiával azonnal használható. Csak dugja be és máris megkezdheti a munkahívásokat és hallgathatja kedvenc zenéit! A kényelmes csatlakoztathatóság érdekében a Jabra Evolve2 30 USB-A csatlakozóval rendelkezik.

A legújabb frissítések a Jabra direct segítségével

A Jabra direct szolgáltatás segítségével a headset a legfrissebb firmware-rel működik majd, így mindig rendelkezésére állnak majd a legújabb funkciók, frissítések és hibajavítások. A Jabra Evolve2 30 Direct Dashboarddal rendelkezik, amely a lehető legegyszerűbbé és intuitívabbá teszi a használatát minden helyzetben!


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa USB-C
Kábel hossza 1,5 m
Kábelvezetés Egyoldalú
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, Tok a csomagban
Tanúsítvány MS Teams, Avaya, Cisco

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 115 dB/mW
Hangszóró mérete 28 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Összecsukható
Irányjellemző Szűk
Érzékenység -33 dB
Funkciók Zajkioltó, Visszhang visszaszorítása, Mikrofon némítása

Tömeg

Tömeg 233 g

Platform

Platform PC

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  JAB799e04
Termékszám:  23089-999-879
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20