Oldal frissítése

Jabra Elite 5 arany bézs

4,4 12 értékelés
64 790 Ft

Jabra Elite 5 arany bézs


Vezeték nélküli fülhallgató hibrid aktív zajszűrő (ANC) technológiával

A Jabra Elite 5 csúcskategóriás vezeték nélküli fülhallgató élvonalbeli kialakításával első pillantásra lenyűgöz. Ha egyszer a füledbe helyezed, az egyedülálló technológia és a tökéletes, tiszta hangzás Téged is elkápráztat majd. A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgatót hibrid aktív zajszűréssel (ANC) is felvértezték, amely a befelé és kifelé irányuló mikrofonok kombinációjával a fül belsejéből és külsejéből érkező zajokat is kiszűri - a zajokat tehát szélesebb tartományban képes kizárni. Így nem hallod majd a keksz ropogását, a hangosan beszélgető kollégákat vagy edzés közben az edzőterem zaját. A hibrid ANC technológiának köszönhetően a Jabra Elite 5 fülhallgatóval a legjobb hangélményben lehet részed, akár zenét hallgatsz, akár telefonálsz.

Az intelligens funkciók révén tudhatod, mi történik körülötted

A hibrid aktív zajszűréssel (ANC) teljesen elzárhatod magát a külvilágtól. De az intuitív HearThrough technológiának köszönhetően úgy kommunikálhatsz a környezeteddel, mintha a Jabra Elite 5 fülhallgató nem is lenne a füledben. Ez a technológia a fülhallgatóba épített mikrofonok segítségével hallja, mi történik körülötted - akár kávét is rendelhetsz anélkül, hogy a fülhallgatót kivennéd a füledből.

A Jabra Elite 5 segítségével bárhol és bármikor telefonálhatsz

A hat mikrofont úgy helyezték el, hogy a hangod minden helyzetben tisztán hallható és érthetően legyen. A Jabra Elite 5 kétféle mikrofonnal rendelkezik. A külső mikrofonok minden hívás során aktívak. A fülhallgatóban azonban további belső mikrofonok is találhatók, amelyeket ügyesen elrejtettek. Abban a pillanatban, amikor például fújni kezd a szél, aktiválódnak, biztosítva, hogy a hangod továbbra is tökéletesen hallható legyen. Többé nem kell megszakítanod a hívást a kedvezőtlen időjárás miatt.

Tökéletes hangzás, amit imádni fogsz

A Jabre Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató 6 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek gazdag, tiszta hangzást és erőteljes basszust garantálnak. A még jobb hangélmény érdekében további előny az SBC, AAC és QualComm aptX audio kodekek támogatása. A Spotify Tappel is kompatibilis, így minden zenéd kéznél lehet. A Jabra Sound+ alkalmazással a hangzást könnyedén a saját ízlésedhez és igényeidhez szabhatod. AzEQ-t, az ANC-szintet, a HearThrough-t és többi funkciót a mobiltelefonoddal állíthatod be.



Stabil és gyors kapcsolat Bluetooth 5.2-n keresztül

Csatlakoztasd a Jabra Elite 5 fülhallgatót okoseszközeidhez a többpontos Bluetooth 5.2 technológia segítségével - két eszköz csatlakoztatható egyszerre, például a telefonod és tableted! A Jabra Elite 5 az Amazon Alexa és a Google Assitant rendszerekkel is kompatibilis - így megkérdezheted, hogy mi a dal címe vagy milyen az időjárás, anélkül, hogy ehhez használnod kellene a kezedet. Ha pedig Android- vagy Windows-felhasználó vagy, kihasználhatod a Google FastPair és a Microsoft Swift Pair előnyeit, amelyek másodpercek alatt csatlakoztatnak.

A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató akár 28 órán át is bírja a strapát 

A Jabra Elite 5 egyetlen feltöltéssel, aktív ANC mellett 7 órán át üzemképes marad. A természetesen Qi tanúsítvánnyal is rendelkező töltőtáska (a vezeték nélküli töltő külön vásárolható meg) további 21 órányi üzemidőt biztosít, így akár 28 órán át élvezheted a zenehallgatást anélkül, hogy konnektort kellene keresned. Ha pedig kikapcsolod az ANC-t, a teljes üzemidő egyetlen töltéssel akár a 33 órát is elérheti.Az akkumulátor élettartamát tovább növelheted, hacsak az egyik fülhallgatón keresztül hallgatod a zenét, miközben a másikat töltöd. Vészhelyzetek esetére gyorstöltés funkció is rendelkezésedre áll - akár egy órányi lejátszás mindössze 10 perc töltéssel.

Elegáns és tartós kialakítás, valamint tökéletes illeszkedés

A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató az elegáns, dán stílusú, minőségi kivitelezésével és remek ergonómiájával bárkit meggyőz. Ennek köszönhetően a fülhallgató nemcsak jól néz ki, de kényelmesen is illeszkedik a füledbe. A vezeték nélküli fülhallgatóval öröm lesz a zene, a podcastok vagy a hangoskönyvek hallgatása. Ha pedig a szabadban használod, és közben elered az eső, akkor se ess kétségbe! A Jabra Elite 5 fülhallgató az IP55 besorolásnak (por- és fröccsenő víz elleni védelem) köszönhetően ellenáll a zord körülményeknek.

A Jabra Elite 5 vezeték nélküli fülhallgató főbb jellemzői

  • A Jabra Elite 5 a Bluetooth 5.2 többpontos vezeték nélküli technológia révén csatlakoztatható eszközeidhez
  • A fülhallgató egyszerre két készülékhez csatlakoztatható
  • Hibrid aktív zajszűrés (ANC) 
  • A vezeték nélküli fülhallgató 6 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek kiemelkedően tiszta hangzást nyújtanak
  • Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fülhallgató kényelmesen illeszkedik a fülbe, és kizárja a környezeti zajokat
  • Hat beépített mikrofon a kihangosított hívások egyszerű kezeléséhez, a hangalapú asszisztens használatához és a HearThrough technológiához
  • A fülhallgató akkumulátora akár 7 órán át üzemképes marad, a töltőtáska pedig 3 teljes töltéshez elegendő energiát biztosít (összesen 28 óra aktív ANC mellett)
  • A még jobb hangélmény érdekében a Jabra Sound+ alkalmazásban testre szabhatod a fülhallgató paramétereit
  • Az intuitív HearThrough technológia lehetővé teszi, hogy kommunikálj a környezeteddel
  • A fülhallgató az IP55 besorolásnak köszönhetően esőálló

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 5.2
Támogatott kodekek AAC, aptX, SBC

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
Vízállóság IPx5
További tulajdonságok Fejhallgató beállítási alkalmazás, True Wireless, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 6 mm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Szűk
Min. frekvencia 100 Hz
Max. frekvencia 8 000 Hz
Funkciók Zajkioltó, Visszhang visszaszorítása, Mikrofon némítása

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 28 óra
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató) 7 óra
Akkumulátor üzemideje (tok) 21 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Vezeték nélküli töltés, Tokban

Szín

Szín Bézs, Arany

Tömeg

Tömeg 45 g

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  JAB1070b3t
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  100-99181001-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15