Oldal frissítése

JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató mikrofonnal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató mikrofonnal

Intelligens hangos edzés 

A JABRA Coach Blue Special Edition fülhallgató segít a beltéri edzések nagyon egyszerű tervezésben, követésében és elemzésében. 40 tornából választhatsz a kezdő sportolóktól a haladókig. A beépített edzőnek köszönhetően jól időzített, azonnali és individuális hangutasításokat kapsz az edzés ideális menetéhez. Kihasználhatod az edzés időzített vagy ismételt változatát is, miközben kedvenc zenéd motivál.

Legfontosabb tulajdonságok 

  • Tökéletesen illeszkedik a fülbe
  • Ellenáll az időjárás hatásainak és az izzadságnak (IP55)
  • Bluetooth 4.0
  • Az üzemidő egy feltöltéssel akár 5,5 óra
  • Beépített edző
  • Speciális hab a környező zaj csökkentéséhez

Tökéletes hangzás 

A fülhallgató által kínált összes technikai lehetőség mellett természetesen a hangzás sem lett kifelejtve. A Dolby Sound Enchancement technológia a digitális zene valódi mélységét és tisztaságát kínálja még a YouTube csatornán kersztül történő zenehallgatás során is. Mindezt zavaró kábel nélkül, tehát 100 %-osan kocentrálhatsz edzésedre.

TrackFIT mozgásérzékelő  

Amennyiben edzésed a futást is magába foglalja, ez az intelligens érzékelő leméri a lefutott távolságot, a sebességet, a tempót, a ritmust, sőt még az elégetett kalóriák számát is. Az egyedülálló mozgásérzékelő együttműködik a Jabra SPORT Life alkalmazással és együttesen megtalálják számodra a megfelelő intenzitású edzést.

Az első fülhallgató, amely segít a fogyásban

A JABRA Coach Blue Special Edition mikrofonnal felszerelt fülhallgató egyedülálló intelligens hangos edző rendszerrel, amely a kültéri és a beltéri edzésekhez egyaránt tökéletes. A beépített alkalmazással így könnyedén megbírkózol bármilyen edzéssel.

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  JAB1110a1e
Termékszám:  100-97500011-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15