Oldal frissítése

JABRA Classic White

4,0 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA Classic White

A Jabra Classic hagyományos formájú és egyszerűen kezelhető. Többféleképp viselhető, és füldugója olyan kényelmes, hogy egész nap hordható. Élvezd a hangos útmutatást, ami segít az eszköz telefonnal való párosításában. Bemondja, ha tölteni kell az akkumulátort, és a bejövő hívásokról is értesít - mindezt anélkül, hogy a akár a kisujjadat meg kellene mozdítanod. A ki/bekapcsolást a csúszó kapcsoló mozgatásával végezheted el a készülék oldalán. A hangerőszabályzó is ott található, a hívásokat pedig a közepső gomb megnyomásával fogadhatod, vagy fejezheted be.
 
A jelforrás csatlakoztatása Bluetooth vezeték nélküli technológiával valósul meg. Egyidejűleg két hangforrás is használható (multiuse). A használt hangforrások lecsatlakozása után egy órával az eszköz automatikusan energiatakarékos üzemmódba lép, majd kikapcsol. Az "ébresztéshez" csak nyomd meg a hívásfogadás/befejezés gombot.
 
Ha véletlenül elveszítenéd a headsetet, a Jabra Assist alkalmazás Find My Jabra funkciójával könnyen újra megtalálhatod. Közvetlenül a képernyőn láthatod majd, hol volt utoljára bekapcsolva a headset. Az alkalmazás az iOS és az Android operációs rendszerek alatt érhető el.
 
Legfontosabb tulajdonságai:

  • Egyszerű és kiforrott külső
  • Csúszó kapcsoló - tartsd a saját kezedben mobil pórázod végét
  • Hangos utasítások - segít a készülék más eszközökkel való párosításában, jelzi az akkumulátor állapotát és egyéb hasznos információkat.
  • Az anatómiailag formált füldugó és fültámasz egész napos kényelmes viseletet biztosít
  • HD Voice technológia a jobb hangélményért.
  • Alvó üzemmód az akkumulátor védelmére.

 
További információk:
Kapcsolat:
Vezeték nélküli átvitel: Bluetooth v4.0
Támogatott profilok: A2DP (V1.2) kihangosító profil (V1.6) Headset profil (V1.2)
8 párosítható eszköz, melyek közül egyszerre kettő használható (multiuse).
Maximális hatótávolság: 10 m
Zene lejátszása
 
Mikrofon:
Körsugárzó, mely kiszűri a környezeti zajt
 
Áramellátás:
Beépített akkumulátor
Készenléti idő: akár 216 óra (9 nap)
Beszélgetési idő: akár 9 óra
Akkumulátor állapotjelző
 
Kialakítás:
A flexibilis és mozgatható fültámasszal a headset viselhető a fül mögött vagy a fülön - gyengéden rögzíti az eszközt, hogy a füldugó kényelmesen illeszkedjen füledbe.
 
Standard tartozékok:
AC adapter a töltéshez
2 fültámasz, füldugó, füldugó hurokkal

Kód:  JQ427b2
Termékszám:  100-92300001-60

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20