Oldal frissítése

JABRA BT2047 Black

3,8 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JABRA BT2047 Black

A JABRA BT2047 a tökéletes vezeték nélküli segítőtárs, ami időt takarít meg Önnek, és biztosítja a feltételeket ahhoz, hogy Ön a lehető legtöbbet tudja kihozni sűrű napirendjéből. A készülék Bluetooth 2.1 technológiát használ NFC vagy automatikus párosítással, így a headset nagyon egyszerűen párosítható mobiltelefonjával, illetve egyéb Bluetooth-eszközökkel. Fül mögé akasztható EarHook kampója könnyedén levehető vagy beállítható a jobb, illetve bal fülön való kényelmes viselethez - az Ön ízlése szerint. A készülék kényelmet és tiszta hangzást nyújt.

Fő sajátosságok

  • Egyszerű használat, kényelmes viselet és vonzó design
  • Hosszú akkumulátor-élettartam - akár 10 óra beszélgetési idő
  • Akár 8 készülékkel párosítható (kettővel egyidejűleg)
  • EarHook fül mögé akasztható kampó - jobb és bal fülre
  • Hangvezérlés
  • Tiszta hangzás a mindenirányú mikrofonnak köszönhetően

Hangvezérlés

A JABRA BT2047 Bluetooth Headset biztosítja a vezetés biztonságát, miközben lehetővé teszi legfontosabb ügyeinek intézését munkába menet, illetve szolgálati út közben. Speciális technológiájának köszönhetően a készülék egyidejűleg akár két berendezéssel társítható. Ha bármelyik csörög, a headset automatikusan a megfelelő hívást fogadja. Amennyiben a másik telefonra szintén bejövő hívása érkezik, a készülék figyelmezteti Önt erre, s így akár ezt is felveheti. A headset további jelentős előnye a hangvezérlés funkció, amely lehetővé teszi például hívások fogadását, illetve befejezését hangutasítások segítségével.

Felhasználóbarát üzemelés

A headset mindössze egy felhasználói gombbal rendelkezik, amely a készülék ki- és bekapcsolására, párosítás kezdeményezésére, illetve hívások kezelésére szolgál, anélkül, hogy mobiltelefonjához egy ujjal is hozzá kéne érnie. A készülék kristálytiszta hangot biztosít a vonal mindkét végén. Precízen kidolgozott mindenirányú mikrofonja továbbítja hangját, miközben csökkenti a háttérzajt, aminek köszönhetően a telefonbeszélgetés másik résztvevője a vonal másik végén tökéletesen tisztán hallhatja Önt. Beépített akkumulátora rendkívül hosszú élettartamával akár 10 órányi beszélgetési időt kínál, illetve készenléti üzemmódban akár 10 napig, azaz 240 óráig is kitart.
Műszaki adatok:
Technológia:
Bluetooth 2.1
NFC
Automatikus párosítás
Mikrofon:
Többirányú, zajszűréssel
Akkumulátor és tápellátás:
Beszélgetési idő: akár 10 óra
Készenléti idő: akár 240 óra
Viselet:
Lehetőség fülkampó használatára

A csomag tartalma:
JABRA BT2047 kihangosító
USB-kábel
EarHooks fül mögé akasztható kampó
2 db Eargels zselés fülbetét

Méretek:
53 × 16 × 25 mm

Tömeg:
10 g

 
Kód:  JQ404i8
Termékszám:  100-92047000-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10