Oldal frissítése

Jabra Boost Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jabra Boost Black

Manapság szinte elengedhetetlen a kihangosító használata, főleg ha napi több órát töltesz a kormánynál. A fekete színű Jabra Boost használatával egyetlen töltéssel akár 9 órányi telefonhívás sem jelent problémát. Készenléti állapotban a Jabra egy évig tart. A kihangosító előnye az is, hogy a mobiltelefonnal történő párosítás során az intuitív beállítások hangvezérlés formájában történnek. Akkor is figyelmeztet, ha az akkumulátor lemerül.

A Jabra Boost kihangosító fekete főbb jellemzői

  • Akár 9 óra beszélgetési időt biztosít
  • Könnyen használható hangvezérléssel
  • Kompatibilis a Siri és a Google Now szolgáltatással (angolul)
  • Bármely Bluetooth-eszközzel működik
  • Kompakt kivitel

A Jabra Boost maximális kényelmet nyújt

A Boost támogatja a hangsegédeket, például a Siri és a Google Asszisztenst, amelyeket könnyen aktiválhatsz mobiltelefonodról. Az egész napos használatra tervezett kihangosítónak a lehető legkényelmesebbnek kell lennie az ergonómikus EarGels gél-kiegészítőkkel is. A Jabra Boost egész napos viselése után sem veszed észre, hogy kihangosítót viselsz. Tartalmaz egy kettős USB-töltőt, amellyel nem csak a kézibeszélőt, hanem a mobiltelefont is tölti.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JQ445s12
Termékszám:  100-92320000-60
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10