Oldal frissítése

Iron Studios

Iron Studios

Szerezd meg kedvenc hőseidet az Iron Studios segítségével

Az Iron Studios egy brazil vállalat, amely magas színvonalú, gyűjthető szobrok gyártására specializálódott. Licencszerződéseket kötött a Marvel, a DC Comics, a Disney és a Star Wars cégekkel, amelyek hallatára azonnal szuperhősökkel vagy világszerte ismert legendás karakterekkel teli filmek jutnak eszünkbe. A vállalatnak már sikerült meghódítania a nagy igényű rajongókat és gyűjtőket egyaránt. Az Iron Studios a popkultúra legsikeresebb játék- és filmtémáiból választja ki a karaktereket és jeleneteket. A legtöbb figurát pontosan a film vagy játék kiválasztott jelenetéhez tervezték, minden részletre kiterjedően 1/10, 1/6 vagy 1/4 méretben.

Iron Studios

Az Iron Studios képes részletesen ábrázolni egy karaktert és egy jelenetet

Az Iron Studios-nál minden egy film vagy sorozat, vagy még jobb esetben egy adott jelenet gondos kiválasztásával kezdődik. Az egész figurát úgy tervezték, hogy minden részletében azonos legyen a karakterrel és a helyzetével. Erre példa a Mandalorian franchise egyik legkedvesebb pillanatának másolata, amikor Mando az űrhajó padlója által ihletett talapzaton áll, és fogadott fiát viszi magával. Az Iron Studios szobra hűen adja vissza Beskar páncéljának részleteit, amely még a fénykardtámadásokat is képes kivédeni.

Az Iron Studios a tökéletességet és a minőséget helyezi előtérbe

Az Iron Studios számára alapvető fontosságú, hogy termékeik tökéletesen elkészítettek és kiváló minőségűek legyenek. Ezért minden gyűjthető szobor festése kézzel készül. Ezek főként polisztonból készülnek, egy nagy sűrűségű gyantából, amely ellenáll a hőnek és a nedvességnek. Ez magában foglalhat PVC, fém, gyanta és szövet darabokat is. Az 1/20, 1/10, 1/6, 1/4 és 1/3 méretben gyártott valósághű Iron Studios figurákból sok gyűjtő lenyűgöző diorámákat is összeállít, amelyek pontosan idézik a kiválasztott helyszín hangulatát.

Iron Studios
Iron Studios

Iron Studios figurák - lenyűgöző és értékes dekoráció

A gyűjthető szobrok és tárgyak kategóriájának népszerűsége az utóbbi időben jelentősen megnőtt. Az Iron Studios figuráinak mennyisége azonban korlátozott, és a drágább figurákat kisebb mennyiségben gyártják, ami a gyűjtőknek nem csak örömet okoz, hanem az értékük megőrzésének biztonságát is szolgálja, amely a jövőben valószínűleg növekedni fog. És pontosan ezért olyan népszerűek az Iron Studios figurái. Ráadásul mindig fantasztikusan néznek ki, és dizájnossá varázsolják a helyet, bárhová is kerüljenek.

Paraméterek módosítása
226 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05