Oldal frissítése

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi, fekete

4,8 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi, fekete

A Samsung Electronics új Galaxy Tab S2 modellje, a Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi tablet csúcsminőségű kivitelezést, a legkorszerűbb felszereltséget és stílusos, vékony designt kínál. Az ultra-finom felbontású Super AMOLED kijelző és a nagy teljesítményű 8 magos Snapdragon processzor a mai technológia csúcsa. Ehhez jön még az Android 6.0 Marshmallow legfrissebb verziója, TouchWIZ kezelőfelülettel - és máris előtted áll az egyik legjobb csúcskategóriás tablet.

A Samsung Galaxy Tab S2 8.0 WiFi tablet főbb jellemzői

  • Stílusos, vékony kialakítás, tömege 262 g
  • Super AMOLED kijelző, 2048 × 1536 pixeles felbontással
  • Nagy teljesítményű, 8 magos Snapdragon 652 processzor
  • 8 Mpx hátsó kamera és 2.1 Mpx elülső kamera
  • Micro SD kártya kapacitás 128 GB
  • Internet elérés a gyors, 802.11ac WiFi modulon keresztül
  • A legújabb Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer, TouchWIZ kezelőfelülettel

Lenyűgöző megjelenítés

A fekete Samsung Galaxy Tab S2 8.0 tablet képernyője 8"-os, 2048×1536 pixel felbontású, amely annyira finom, hogy az egyes pixeleket a szem már nem érzékeli külön. 4:3-as képaránya újságolvasásra és webes használatra van optimalizálva. Olvasási módra váltva beállíthatod a fényerőt, és háttérképet is cserélheted, így ideális e-könyv olvasási környezetet teremtve a minimálisra csökkentheted szemed fáradását.

Rögzítsd a felejthetetlen pillanatokat a korszerű kamerákkal. A Galaxy Tab S2 8.0 WiFi tablet egy komoly, 8 Mpx hátsó kamerával rendelkezik, amellyel akár QHD minőségű videó is készítésére is alkalmas. Az elülső 2.1 Mpx kamerával kiváló minőségű videókat, és természetesen szelfit is csinálhatsz.

Maximális teljesítmény

A nagyteljesítményű, 8 magos Snapdragon 652 processzorral a Samsung Galaxy Tab S2 8.0 tablet egyszerre több feladatot is képes professzionálisan kezelni. Nézz Full HD videókat, miközben egy digitális magazint vagy e-könyvet olvasol, és szörfözöl a kedvenc weboldalaidon. Párhuzamosan futtathatsz több alkalmazást osztott képernyős módban, vagy felugró ablakokban. Azonban a tabletek jó tulajdonságai nem érvényesülnek jó internet-hozzáférés nélkül - itt ezt a gyors 802.11ac WiFi biztosítja.

 
Kód:  SATA1013
Termékszám:  SM-T713NZKEXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10