Oldal frissítése

iRobot Roomba i8+ Combo (i8578)

3,4 5 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
303 990 Ft

iRobot Roomba i8+ Combo (i8578)

A neves iRobot Robotporszívó felporszívóz neked, hogy neked több energiád maradjon. Bármilyen felületen használható. Padlótisztító funkciók törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Segít megszabadulni a kisállatszőrtől is. Az allergiások is értékelik, mivel rendkívül jól szűr. Amellett, hogy a funkciói modernek, hanem kiváló funkcióival is meglepetést okoz. Automatikusan kiüríti a szennyeződéseket, amikor a tartály megtelik. Az okos robotporszívó képes önmaga feltöltésére, és arra is, hogy kiürítse a tartályt. Az okos porszívó csatlakoztatható egy okostelefonhoz vagy tablethez, így távolról vezérelheted és meg is változtathatod a porszívó beállításait. Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos lézeres navigáció. A lézeres navigációnak hála gondoskodik arról, hogy a környezet feltérképezése után a leghatékonyabb útvonalon haladjon a takarítással. És mivel ezt a fajta navigációt nem befolyásolják a fényviszonyok, a porszívó minden fényviszonyok között egyenletesen fog működni.

Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...
Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...

A közismert iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) robotporszívó legfontosabb előnyei

  • Az ismert iRobot robotporszívó az összes padlófelületen megállja a helyét
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • A háziállatok szőre sem jelent neki akadályt
  • Nagyra értékelik azok, akiknél allergiás is él a háztartásban
  • Remekül kihasználható a rajta lévő lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik, amely kapacitása 1850 mAh
  • Ha szükséges, automatikusan kiüríti a tartályt az állomáson a maximális kényelem érdekében
  • A tartály kiürítését a jelzőfény jelzi
  • Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos helyiségeket porszívózzon fel a készülék
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Mivel van rajta érzékelő, nem kell amiatt aggódnod, hogy leesik a robotporszívó a lépcsőn
  • A szőnyegre való érkezéskor növeli a szívóteljesítményt
  • HEPA szűrő típusú szűrőt kapott Kiváló minőségű
  • Az ütközőnek köszönhetően a bútorok nem sérülnek meg
  • Az integrált, háromlépcsős tisztítórendszer magától alkalmazkodik a kiválasztott tisztítási módhoz
  • Örülni fogsz a szívóteljesítmény beállítási lehetőségnek
  • Az érzékelőivel beazonosítja a szennyezett területeket
  • Lehetőséget kínál a takarítás ütemezésére és a halasztott takarítás beállítására
  • 1,5 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • Az alapos tisztítás érdekében forgó oldalkefével van felszerelve

Amíg a porszívó takarít, te csinálhatsz bármi mást - ezt kínálja az ismert iRobot készülék

Ez az okos robotporszívó amellett, hogy felporszívóz, fel is mos, így alaposan kitakarít otthon, és több időt fordíthatsz olyan dolgokra, amik igazán fontosak a számodra. A száraz tisztítás során a kefék biztosítják a szennyeződések eltávolítását. A nedves tisztítás alkalmával vizes oldatot visz fel a padlóra, hogy megkönnyítse a szennyeződés eltávolítását, amelyet aztán a készülék visszaszív az előkészített tartályba. A nedves tisztítási mód a kemény és sima felületeken alkalmazható, azaz járólapon és linóleumon. Nedves törlőkendőt és tisztítóoldatot használ a készülék a felmosáshoz. Különösen nagyra értékelik az olyan érzékeny padlók tulajdonosai, amelyek esetében a vízzel való közvetlen érintkezés nem megfelelő. Fapadlókhoz kiváló választás.

Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...
Robotporszívó iRobot Roomba i8+ Combo (i8578) ...

A jól felszerelt porszívó a kulcsa a kellemes takarításnak

A szuper iRobot robotporszívó kombinálja a minőséget az alapos takarítással. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Abban az esetben, ha az akkumulátor majdnem lemerült, a robotporszívó a neves iRobot gyártótól automatikusan elindul a töltődokkoló felé. Semmivel sem szükséges törődnöd, a porszívó önállóan végzi el a feladatát. Töltöttségi állapotjelző segítségével tájékozódhatsz az akkumulátor töltöttségi állapotáról. A porszívó mobilalkalmazással vezérelhető, ahogy arra is van lehetőséged, hogy megadd a feltakarítandó területet, és kiválaszd a takarítási ütemtervet. A porszívó a készüléken lévő gombok segítségével vezérelhető. A makulátlanul tiszta padló érdekében a robot porszívón oldalsó, forgó kefe található.

A népszerű iRobot robotporszívó megkönnyíti a takarítást érdekes funkcióival

A jól kihasználható iRobot robot porszívó olyan technológiát és funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást. A maximális porszívózási kényelem érdekében a szennyeződés automatikus ürítése a dokkolóállomásba történik, amely eldobható porzsákot tartalmaz. A memória tárolja a helyiség térképét, hála az okos feltérképezés funkciónak, így a felhasználó megkezdheti a kiválasztott egy vagy több helyiség takarítását. Amint a szőnyegre ér, növeli a szívóteljesítményt.

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

Az ismert iRobot robotporszívó rendkívül megbízható, és nem hagy cserben a működése során. Annak érdekében, hogy minden takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó az alján biztonsági érzékelőkkel van ellátva, hogy megakadályozzák a lépcsőn vagy más magasabban fekvő helyekről való leesést. A gubancgátló funkció biztosítja, hogy a szőnyegrojtok és kábelek nem gubancolódnak össze. Érzékelőkkel érzékeli az erősen szennyezett területeket, és ezeken a helyeken intenzívebb tisztításba kezd. Ezenkívül létrehozhatod a saját takarítási ütemtervedet bármely napra vagy adott órára, vagy beállíthatod a késleltetett takarítást. Az akadályokat kikerüli, a strapabíró kerekeknek köszönhetően pedig arra is képes, hogy áthaladjon a küszöbökön és dilatációs síneken akár 1,5 cm magasságig.

Bízz a robotporszívó professzionális teljesítményében a népszerű iRobot gyártótól

Nem kell aggódnod a bútorok sérülése miatt. Nem tesz tönkre semmit a rajta lévő ütközőnek köszönhetően. Az innovatív háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik az éppen futó tisztítási módtól függően. A szívóteljesítménye szabályozható, amit értékelni fogsz, ahogyan az leginkább megfelel. Figyelmeztető fényjelzés mutatja, amikor a porzsák ürítésre szorul. Természetesen, puhák a kerekei a padló károsításának elkerülése végett. Az ismert iRobot robotporszívó méretei 9,3 × 34 × 34,2 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó súlya 3,38 kg.

Kiváló minőségű szűrőrendszerrel áll a rendelkezésedre

HEPA szűrő típusú, kiváló szűrővel örvendeztet meg. A HEPA-szűrő ideális megoldás az allergiásoknak és asztmásoknak, mivel hatékonyan távolítja el az allergéneket, például a porszemcséket, a polleneket és a poratkákat. Jobbítja a lakás levegőjének a minőségét.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre és oldal

További tartozékok:

felmosó textil, víztartály, szűrő és tisztító állomás

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás, Három fokozatú tisztítórendszer, Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Akkumulátor kapacitása 1 850 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Oldal
További kiegészítők Felmosó textil, Víztartály, Szűrő, Tisztító állomás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Méret & súly

Szélesség 34 cm
Magasság 9,3 cm
Mélység 34,2 cm
Tömeg 3,38 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  IRORV426
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  i857840
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20