Oldal frissítése

iRobot Roomba i8 Combo (i8178)

3,5 4 értékelés
191 990 Ft

iRobot Roomba i8 Combo (i8178)

A neves iRobot Robotporszívó kitakarít helyetted, hogy te másra tudj koncentrálni. Az összes felületre remek választás. Padlótisztító funkciói: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. A kisállatszőrtől is meg tudsz a segítségével megszabadulni. Mivel kiváló minőségű a szűrőrendszere, azok is értékelik majd, akik allergiával küszködnek. Nemcsak a modern funkciók állnak a rendelkezésre, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet majd. Az okos robotporszívó feltölti magát, és teljesen feltöltött akkumulátorral folytatja a takarítást. Okostelefon vagy tablethez való csatlakoztatásra is van lehetőséged, ennek hála a robotporszívót távolról is lehet kezelni. Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos lézeres navigáció. A lézeres navigációnak köszönhetően nagy pontossággal képes feltérképezni a környezetet, lehetővé téve az optimális tisztítási útvonal megtervezését. És annak hála, hogy a navigációra nincsenek hatással a helyiségben uralkodó fényviszonyok, minden fénynél megfelelően működik.

Robotporszívó iRobot Roomba i8 Combo (i8178) ...
Robotporszívó iRobot Roomba i8 Combo (i8178) ...

A szuper iRobot Roomba i8 Combo (i8178) robotporszívó leglényegesebb előnyei

  • A népszerű iRobot robotporszívó jó szolgálatot tesz összes padlófelületen
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • A háziállatok szőre sem jelent neki akadályt
  • Szuper választás az olyan családoknak, ahol allergiás is van
  • Remekül kihasználható a rajta lévő lézeres navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral látták el, amely kapacitása 1850 mAh
  • 0,313 l űrtartalmú portartállyal büszkélkedhet
  • Ha megtelik a tartály, és annak ürítése szükséges, mutatja a jelzőfény
  • Csak bizonyos helyiség porszívózására is ki tudod használni
  • Vezérlés: készüléken és mobil alkalmazással
  • Mivel van rajta érzékelő, nem kell amiatt aggódnod, hogy leesik a robotporszívó a lépcsőn
  • Automatikusan növeli a szívóteljesítményt, ha szőnyeget érzékel
  • HEPA szűrő típusú szűrővel készült Kiváló minőségű
  • Ütközővel van felszerelve, hogy megakadályozza a sérüléseket
  • Háromlépcsős tisztítórendszer, amely automatikusan alkalmazkodik a kiválasztott tisztítási módhoz
  • Imádni fogod, hogy a szívóteljesítményét lehet szabályozni
  • Érzékelők segítségével érzékeli a túlzottan szennyezett területeket
  • Lehetőséget kínál a takarítás ütemezésére és a halasztott takarítás beállítására
  • 1,5 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • Oldalsó, forgó kefékkel rendelkezik a precíz takarítás érdekében

Intézz el bármit, miközben a porszívó dolgozik - ezt kínálja a közismert iRobot készülék

Ez az okos robotporszívó felmosóval is rendelkezik: nemcsak felporszívózza a port és a morzsákat, hanem fel is mos, így tökéletesen tiszta padlót varázsol otthonra, és lehetővé teszi, hogy több időt fordíts más tevékenységekre. A száraz tisztításban a speciális kefék segítenek a szennyeződések eltávolításában. A nedves tisztítás során először vizes oldat kerül a padlóra a szennyeződések fellazítására, majd a készülék visszaszívja a tartályba, így lesz makulátlanul tiszta padlód a takarítás után. A nedves tisztítás a sima felületeken alkalmazható, például járólapon vagy linóleumon. A készülék a feltörlést nedves törlőkendővel és tisztítófolyadékkal viszi véghez. Értékelni fogják azok, akiknél olyan padló van, amely nem érintkezhet vízzel. Fapadlókhoz kiváló választás.

Robotporszívó iRobot Roomba i8 Combo (i8178) ...
Robotporszívó iRobot Roomba i8 Combo (i8178) ...

A jól felszerelt porszívóval makulátlan lesz a padló

A közismert iRobot robotporszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik. Amennyiben az akkumulátor majdnem lemerül, a robotporszívó a neves iRobot gyártótól a töltődokkolóra megy. Nem kell semmivel sem törődnöd, a porszívó teljes egészében önállóan végzi a dolgát. Az akkumulátor töltöttségéről a töltöttségi állapotjelző tájékoztat. A porszívót könnyedén vezérelheted a mobilalkalmazáson keresztül, ahol kiválasztható a terület és a takarítási ütemterv is. Klasszikus módon, közvetlenül a készüléken található gombokkal vezérelhető. Az alapos takarítás érdekében a robotporszívón oldalsó, forgó kefe található.

A közismert iRobot robotporszívó megkönnyíti a takarítást érdekes funkcióival

Az ismert iRobot robotporszívó olyan technológiát és funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást. A memória tárolja a helyiség térképét, hála az okos feltérképezés funkciónak, így megválaszthatod, hogy melyik helyiséget szeretnéd kitakaríttatni. Erősebben szív, ha szőnyegre érkezik.

A robot porszívó garantálja a biztonságot

Az ismert iRobot robotporszívó nagyon megbízható, mindig számíthatsz rá. A biztonságos takarítás érdekében a készülékre érzékelők is kerültek., hogy megakadályozzák a lépcsőn vagy más magasabban fekvő helyekről való leesést. A robotporszívó mindig befejezi a takarítást. Miután feltölti magát, ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Nem gubancolja össze a kábeleket és a szőnyegrojtoka a rajta lévő gátló funkció miatt. Érzékelőkkel érzékeli az erősen szennyezett területeket, és ezeken a helyeken intenzívebb tisztításba kezd. Ezen túlmenően te magad is ütemezheted a takarítást bármely napra vagy órára, továbbá késleltetett takarítást is beállíthatsz. Magabiztosan kerül ki mindent, és a tartós kerekeknek köszönhetően a küszöbökön és a szegélyléceken is gond nélkül át tud haladni, akár 1,5 cm magasságig.

Bízz meg ebben a professzionális robotporszívóban az ismert iRobot gyártótól

Biztos lehetsz benne, hogy a robotporszívó nem fogja károsítani a bútorokat. Az ütköző megvédi a bútorokat. A beépített háromfokozatú tisztítórendszer automatikusan változik az aktivált tisztítási módnak megfelelően. Örülni fogsz annak, hogy állítható a szívóteljesítménye, a szennyezettség szintjének megfelelően. A fényjelzéssel tájékozódhatsz, ha a porzsák ürítésre szorul. Természetesen, puhított kerekekkel rendelkezik, hogy ne károsítsa a padló felületét. A közismert iRobot robot porszívó méretei 9,3 × 34 × 34,2 cm (ma x szé x mé). A robotporszívó tömege 3,38 kg.

Minőségi szűrőrendszert kínál

HEPA szűrő típusú, kiváló minőségű szűrővel gyártották. A HEPA-szőrű segítségével ki lehet szűrni a polleneket és poratkákat, továbbá a porszemeket is, így ideális oda, ahol asztmás vagy allergiás van a családban. Ezáltal javul a lakás levegőjének a minősége.

Töltési mód:

töltőállomás

Kefék:

padlóra/szőnyegre, állati szőrre és oldal

További tartozékok:

felmosó textil, víztartály és szűrő

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, Akadály észlelése, Teljesítmény szabályozás, Három fokozatú tisztítórendszer, Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Akkumulátor kapacitása 1 850 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Padlóra/szőnyegre, Állati szőrre, Oldal
További kiegészítők Felmosó textil, Víztartály, Szűrő

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Méret & súly

Szélesség 34 cm
Magasság 9,3 cm
Mélység 34,2 cm
Tömeg 3,38 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  IRORV488
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  i817840
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10