Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iRobot Roomba 696

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iRobot Roomba 696

Ha prémium minőségű takarítást szeretnél , de már nincs kedved magad elvégezni a munkát, akkor a Roomba 696 az ideális választás számodra. Az iAdapt intelligens navigációval a porszívó minden apró területet lefed az otthonodban, és így precíz takarítást biztosít, hiszen a szennyeződéseket nem csak optikailag, de akusztikusan is érzékeli. A háromlépcsős tisztító rendszer, a nagy kapacitású portartály, az alacsony zajszint, és a kényelmes vezérlés az iRobot HOME alkalmazással mind a Roomba 696 előnyeihez tartozik, amelyekkel a porszívó Te életedet is kényelmesebbé teszi.


Az iRobot Roomba 696 robot porszívó legfontosabb jellemzői

    • Az iRobot Roomba 696 rendkívül hatékonyan tisztít minden típusú kemény padlót és szőnyeget
    • Intelligens iAdapt navigációt használ több tucat érzékelővel és 40 előre meghatározott mozgással
    • A háromlépcsős tisztító rendszere eltávolítja a legkisebb, legfinomabb porrészecskéket is
    • A Roomba nagy kapacitású AeroVac portartállyal rendelkezik
    • A porszívó akusztikusan érzékeli a szennyezett helyeket
    • Innovatív szabályozás az iRobot HOME mobilalkalmazás segítségével
    • AeroVac szűrőrendszer mikroszálas szűrővel
    • Az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodását                  
    • Szintkülönbség érzékelő segít elkerülni a lépcsőről való leesést
    • A Roomba egy Li-Ion 1800mAh akkumulátort tartalmaz, és automatikusan feltöltődik a töltőállomáson 
    • Fogantyú a könnyebb mozgatás érdekében
    • iRobot HOME alkalmazás segít kontrollálni a robotot

Roomba 696

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


iAdapt navigáció

Az iAdapt navigáció biztosítja a lakás vagy a családi ház tökéletes feltakarítását. A Roomba több tucat szenzor segítségével figyeli a teret, és 40 előre meghatározott mozgással intelligensen reagál a helyiség formájára és méretére. A navigáció átvezeti a robotot az egész helyiségen, a falak mentén, valamint a bútorok körül és alatt is úgy, hogy a takarítás tökéletes legyen.

Smart technológia az iRobot HOME mobil alkalmazással

Az iRobot HOME alkalmazással az okostelefonodon vagy a tableteden is irányíthatod a robotot, akkor is, ha épp nem vagy otthon. Ehhez elég csak benyomni a CLEAN gombot. Emellett az iRobot HOME alkalmazás rengeteg hasznos funkciót és fontos információt kínál. A hasznos információk közé tartozik a halasztott takarítás, a kettős takarítás, a falak mentén való takarítás, valamint a takarítás befejezése is megtelt kollektor esetén.

Roomba 696


A Roomba 696 porszívó háromlépcsős tisztító rendszere

Az iRobot Roomba Series 600 az egyik legalapvetőbb innovációt kínálja a robot porszívók történelmében - a háromlépcsős tisztító rendszert. Ez a hatékony rendszer eltünteti a padlóról és a szőnyegről az összes szennyeződést - de ez nem is csoda, hiszen nézd, milyen tökéletesen együttműködnek a rendszer egyes részei:


1. Forgó oldalsó kefe

Az oldalsó kefe jelenlétének köszönhetően a Roomba hatékonyan megtisztíthatja a bútorok, a falak, a sarkak és a nehezen elérhető területek környékét is.

2. Két egymással szemben forgó kefe

A két egymással szemben forgó gumikefe speciális vezetőhornyokkal gyűjti be a szennyeződéseket minden típusú padlóról és szőnyegről. A kemény padlóról a kefe közvetlenül a kollektorba szállítja a szennyeződéseket.

3. Szívó motor

A finom porelszívást egy erős szívómotor biztosítja. Hála a precíz, mikroszálas anyagból készült szűrőnek, megragadja a legkisebb, legfinomabb porszemcséket is.


Késleltetett tisztítás funkció

A késleltetett tisztítás funkcióval kiválaszthatod azt a napot és időt, amikor szeretnéd, hogy a robot elindítsa a takarítást. A Roomba porszívót nem zavarja a sötétség és az akadályok sem, így mindig jó munkát végez majd, akkor is, ha épp nem vagy ott. Az iRobot minden napra más időpontban is kínál tisztítási ütemtervet. A robotot például úgy is beállíthatod, hogy hetente háromszor takarítson, amit az el is végez hétről hétre, így tisztán tartva a padlót.


A szennyeződések akusztikus felismerése

A Roomba Dirt Detect rendszerrel is rendelkezik, amely akusztikus érzékelőkkel érzékeli a túlzottan szennyezett helyeket, amelyekkel a Roomba ezután intenzíven foglalkozik.

Roomba 696


 iRobot Roomba 696

Érzékelők a lépcsőről való leesés ellen

A robot alján található érzékelők biztonságosan felismerik a robot alatt lévő üres teret, ezzel teljesen kiküszöbölve a leesés lehetőségét. A Roomba ilyenkor megáll, szépen megfordul, és szilárd padlón tisztít tovább.


Lökhárító lassított ütközéssel

A profilozott lökhárító lassított ütközéssel dolgozik, és kíméletes a bútoraidhoz. Képes felismerni a látszólagos akadályokat, például az ágytakarót vagy a függönyöket, és így hatékonyan feltakarítja akár az ágy alatti vagy a függönyök körüli helyeket is.


Automatikus töltés a töltőállomáson

A töltőállomás az akkumulátor feltöltésére szolgál. A töltőállomásról a robot a CLEAN gomb utasításai szerint indul takarítani, takarítás után pedig visszatér a töltőállomásra, ahol automatikusan feltöltődik.

 iRobot Roomba 696


SPOT program

A SPOT program a helyi tisztításra szolgál. A program kézi aktiválása után a robot alaposan megtisztítja az 1 mméretű területet. Olyan, mint egy seprű lapáttal, ami például akkor jön jól, ha kiszóródik a cukor a padlóra, de akár a cipőszőnyeget is megtisztítja.


 iRobot Roomba 696

Antitangle rendszer

Az iRobot  gondol a hagyományos háztartásokra, így a porszívóit felszerelte ANTITANGLE funkcióval, amely megakadályozza a kábelekkel és a szőnyeggel való összegabalyodást vagy összeakadást. Ha a kefe ellenállást érzékel, megfordul. Ezzel a módszerrel a robot szabaddá válik a kábelektől, és folytathatja a munkát.


Virtuális fal funkció / Halo

A Roomba porszívó számára virtuális fal segítségével is meghatározhatod a tisztítandó területet. A virtuális fal láthatatlan akadályt hoz létre, amin nem megy át a robot. Olyan esetekben használhatod, ha a szoba csak egy részét szeretnéd feltakarítani, vagy pedig ha nem szeretnéd, hogy a porszívó megközelítse az elektromos vagy számítógépes kábeleket, esetleg a törékeny tárgyakat. Néhány virtuális fal Halo funkciót is kínál, amely a fal körül védőmezőt hoz létre. Ezt a robot soha nem fogja megsérteni, így kihasználhatod akár a kisállatod ivótálkája körül is. 


Mi a porszívó története?

Az iRobot három alapító (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon meggyőződéséből ered, hogy a robotika egyszer meg fogja változtatni a világot és azt, ahogy dolgozunk, tanulunk, gyógyítunk, vagy takarítunk. Már a létezésének első évében az iRobot a NASA-val együtt bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Az áttörés 1998-ban történt, amikor az iRobot DARPA szerződést nyert, hogy iRobot PackBot taktikai mobil robotokat fejlesszen és gyártson. Ezt a sokoldalú robotot használta az Egyesült Államok kormánya 2001-ben a World Trade Centerben történt terrorcselekményeket követő mentőmunkák során. Továbbá a PackBot robotot használták 2011-ben a Fukushima atomerőmű balesete után, a fertőzött területek feltérképezésére is.

 iRobot Roomba 696


A csomagolás tartalma:
1× iRobot Roomba 696
1× töltőállomás
1× Li-ion akkumulátor
1× Dual Mode virtuális fal
1× tartalék szűrő
1× tartalék kefe


Paraméterek

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobilalkalmazással
Tulajdonságok Akadály észlelése, Három fokozatú tisztítórendszer

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

További kiegészítők Virtuális fal

Szűrők

Szűrő típusa AeroVac szűrő

Zaj

Zajszint 61 dB

Méret & súly

Szélesség 33,5 cm
Magasság 9,3 cm
Mélység 33,5 cm
Tömeg 3,6 kg

Szín

Szín Fekete

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 61 dB

Jellemzők

Funkciók Automatikus töltés, Összegabalyodás elleni funkció, Lépcső érzékelő, Ütésérzékelő
Mobil applikációk Igen
Akkumulátor típusa Li-Ion
Szűrő típusa AeroVac szűrő
Kiegészítők Tisztítási ütemterv, Virtuális fal, Piszok érzékelő, Háromfokozatú tisztítórendszer, Akadály észlelése, Okos telefonvezérlés, AeroVac nagy kapacitású tárolóedény
Szín Fekete

Specifikáció

Specifikáció Szennyeződések összegyűjtéséhez

Méret és súly

Magasság 9,3 cm
Szélesség 33,5 cm
Mélység 33,5 cm
Súly 3,6 kg
Kód:  IRORO607HU
Termékszám:  5060359286451
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15