Oldal frissítése

iPad

Az iPad egy elegáns, tabletszerű eszköz, amely az Apple hordozható készülékek családjába tartozik. Finomra hangolt operációs rendszerrel, első osztályú kivitelezéssel és nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet. Melyik Apple iPad a megfelelő a számodra? Olvasd el tanácsainkat.

Folytatás
Paraméterek módosítása
171 termék

iPad

Az iPad egy tablet PC (azaz hordozható számítógép érintőkijelzővel) az amerikai Apple cégtől. Bebizonyosodott, hogy az iPod és az iPhone után a vállalat egy újabb forradalmi terméket is kifejlesztett, amely felkavarta a személyi számítógépek piacának állóvizét. A készüléknek 2020-ban már a hetedik generációja is a piacon van, de az érdeklődés iránta még mindig töretlen.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05