Oldal frissítése

iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 049 990 Ft

iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst

Ez a hasznos Apple iPad Pro M4 11" (2024) tablet hű segítőd lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az interneten zajló események megtekintését, valamint videók és fényképek készítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 11" méretű kijelzővel készült, így munka és tanulás céljára egyaránt használható. A játékok és filmek rajongói is megtalálják itt a kedvükre valót. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelekő működését. A RAM kapacitása 8 GB. 2048GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ekkora memóriával nem kell aggódnod a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fényképek miatt sem. USB-C portot kínál a csatlakozáshoz. Ez a tablet az elsőrangú Apple iPad sorozathoz tartozik.

Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst ...
Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst ...

iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst tablet - kulcsfontosságú jellemzők

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Apple tableten!
  • 9magos processzor garantálja a rendszer zavartalan működését
  • A rendszermemória kapacitása 8 GB
  • 11" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval rendelkezik
  • A hasznos Apple iPad sorozatú
  • A hátsó kamera felbontása 12 Mpx
  • Több mint hét órán át működik egy töltéssel
  • NFC, WiFi, Bluetooth és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet lehetővé teszi az OTG funkció használatát
Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst ...

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

Fotózáshoz a tablet 12Mpx felbontású hátsó kamerát és 12Mpx szelfikamerát kínál. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetsz videókat. A segédvilágító LED javítja a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezés vagy videókészítés lehetőségét. Ez a funkció hasznos lesz este vagy éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A távoli témák megörökítése könnyebbé válik az optikai zoom funkcióval, amely lehetővé teszi a kép nagyítását és a téma részleteinek kiemelését. A rekesznyílás is befolyásolja a fotó teljes expozícióját. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet biztosít, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását. 2160p (4K) 60fps felbontásra támaszkodhatsz.

Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst ...

Az előnyös Apple tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Apple tablet funkcióit és műveleteit iPadOS 17 verziójú iPadOS operációs rendszer irányítja. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely képes a 3D-s játékok és a virtuális valóság kezelésére. 2048 GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználóknak szól, így megoldja a legnagyobb mennyiségű adat és alkalmazás tárolását is.

Ez a nagyszerű Apple tablet többféle lehetőséget biztosít a kommunikációra

NFC, WiFi, Bluetooth és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti érintkezés nélküli kommunikációt rövid, általában legfeljebb 10 cm-es távolságon keresztül. Ezzel a funkcióval egyszerűen és gyorsan tudsz majd érintésmentes fizetést végezni az üzletekben. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent minden olyan helyen, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia használata lehetővé teszi a vezeték nélküli adatátvitelt a különböző eszközök között, ami megkönnyíti a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábeles kapcsolat nélkül.

Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst ...
Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - ezüst ...

Praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel a nagyszerű Apple tablettel! A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval, ami lehetővé teszi más perifériák, például egér vagy billentyűzet csatlakoztatását. A külvilággal való interakció megkönnyítésére nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például a remek mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Az ujjlenyomat-felismeréssel zökkenőmentesen, egyetlen érintéssel feloldhatod a tabletedet. A barométer méri a légnyomást, és felhasználható a magasság meghatározására és más meteorológiai alkalmazásokhoz. A közelségérzékelőnek köszönhetően a tablet érzékeli, ha hívás közben az archoz közelítik, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést. A digitális iránytű funkció hasznos eszköz a jobb tájékozódáshoz a városban vagy az úton. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely azonosítja a készülék helyzetét a térben, és a képernyő automatikus elforgatását teszi lehetővé a kényelmesebb használat érdekében. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takarít meg. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Fel tudja ismerni, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

446 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2420 × 1668
Kijelző technológia Ultra Retina XDR

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 2 048 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, Légnyomásmérő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M4 10-magos GPU-val

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iPadOS 17

Konstrukció és szín

Magasság 249,7 mm (24,97 cm)
Szélesség 177,5 mm (17,75 cm)
Mélység 5,3 mm (0,53 cm)
Tömeg 446 g (0,45 kg)
Szín Ezüst

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro M4 11" (2024)
Kód:  NL224t4t1g
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MWR93HC/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10