Oldal frissítése

iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
499 990 Ft

iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete

Ez a nagyszerű Apple iPad Pro 11" (2024) tablet hűséges partnered lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az online események figyelését, videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 11" méretű képernyővel rendelkezik, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok vagy filmek rajongói is értékelni fogják. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A RAM kapacitása 8 GB. 256GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Az ilyen memóriaméret ideális a játékosok és a lelkes fotósok számára. USB-C csatlakozóval látták el. Ez a tablet a nagyszerű Apple iPad sorozatba tartozik.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete ...

iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete tablet - legfontosabb jellemzők

  • Élvezd a multimédiás tartalmakat eme Apple tablet segítségével!
  • 9magos processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelelő működését
  • A rendszermemória kapacitása 8 GB
  • 11" kijelzővel rendelkezik
  • USB-C csatlakozóval rendelkezik
  • Az előnyös Apple iPad sorozathoz tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
  • Több mint hét órán át működik egy töltéssel
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel
  • Az OTG funkció elérhető a tableten
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete ...

Bárhol és bármikor fotózhatsz

Fotózáshoz a tablet 12Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 12Mpx elülső kamerát tartalmaz. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás segít neked. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Távoli témák fényképezéséhez használhatod az optikai zoom funkciót , amely lehetővé teszi a nagyítást és a célzott részletek elérését. A rekesznyílás is befolyásolja a fotó teljes expozícióját. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet kínál, így lehetőség van a témára fókuszálni és a hátteret elmosni. 2160p (4K) 60fps felbontásra támaszkodhatsz.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete ...

A nagyszerű Apple tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen Apple tablet funkcióit és műveleteit iOS 17 verziójú iPadOS operációs rendszer vezérli. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes futtatni. 256 GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára, amelyet az igényes felhasználók számára terveztek, és nagy mennyiségű adatot is képes kezelni, még az igényes 4K videók sem fogják megállítani.

Ez az előnyös Apple tablet többféle kommunikációs lehetőséget tesz lehetővé

NFC, WiFi, Bluetooth, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. A Near Field Communication (NFC) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti érintkezés nélküli adatcserét rövid, általában legfeljebb 10 cm-es távolságon belül. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen fizess az üzletekben anélkül, hogy elő kellene venned a hitelkártyádat. A tableten lévő WiFi-vel könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést anélkül, hogy mobiladatot kellene használnod. A Bluetooth technológia vezeték nélküli kapcsolatot biztosít különböző eszközökkel, így könnyebben kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat kábel nélkül.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB M4 - asztrofekete ...

Praktikus funkciók

Élvezd mindennapjaidat ezzel a hasznos Apple tablettel! A tablet teljes mértékben kompatibilis az OTG funkcióval, ami lehetővé teszi az eszközhöz más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtó csatlakoztatását. A külvilággal való kapcsolatba lépéshez kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Az ujjlenyomat-felismerésnek köszönhetően gyorsan, egyetlen érintéssel feloldhatod tabletedet. A barométer figyeli a légnyomást, és a magasság becslésére vagy meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelőnek köszönhetően a tablet érzékeli, ha hívás közben az archoz közelítik, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést. A digitális iránytű funkció segíti a tájékozódást a városban vagy útközben. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely felismeri a készülék helyzetét, és a kényelmesebb kezelés érdekében beállítja a képernyő tájolását. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot érhetsz el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takaríthatsz meg az akkumulátorban. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy például egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

444 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2420 × 1668
Kijelző technológia Ultra Retina XDR

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, Légnyomásmérő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M4 10-magos GPU-val

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 17

Konstrukció és szín

Magasság 249,7 mm (24,97 cm)
Szélesség 177,5 mm (17,75 cm)
Mélység 5,3 mm (0,53 cm)
Tömeg 444 g (0,44 kg)
Szín Világosszürke

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro 11" (2024)
Kód:  NL224t4e
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MVV83HC/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15