Oldal frissítése

iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete

Ingyenes
szállítás boltjainkba
599 990 Ft

iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete

Ez a nagyszerű Apple iPad Pro 11" (2024) tablet hűséges társad lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az online események figyelemmel kísérését, videók és fényképek készítését, de praktikus alkalmazásokat is használhatsz vagy játszhatsz. A tablet 11" méretű képernyővel rendelkezik, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékok és filmek rajongói is megtalálják itt a kedvükre valót. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor garantálja a rendszer zavartalan működését. A RAM kapacitása 8 GB. 256GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ezzel a mérettel korlátlanul készíthetsz képeket, vagy játszhatsz nagyszámú játékkal. USB-C csatlakozóval látták el. Ez a tablet a nagyszerű Apple iPad sorozathoz tartozik.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete tablet - kulcsfontosságú jellemzők

  • Kényeztesd magad audiovizuális tartalmakkal eme Apple tablettel!
  • 9magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A RAM mérete 8 GB
  • 11" kijelzőt kapott
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • Az előnyös Apple iPad sorozathoz tartozik
  • A hátsó kamera felbontása 12 Mpx
  • Több mint hét órán át gond nélkül kitart
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tablet rendelkezik nyílással egy eSIM típusú SIM kártya számára
  • 5G és 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb.
  • VoLTE/GSM-en át kommunikál
  • A tablet engedélyezi az OTG funkciót
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

Bárhol és bármikor fotózhatsz

A tablet fotófelszerelése 12Mpx felbontású hátsó kamerát és 12Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetsz videókat. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás segít neked. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, elégtelen megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Távoli tárgyak részleteinek megörökítéséhez az optikai zoom funkciót használhatod, amely lehetővé teszi a kép nagyítását és a téma részleteinek kiemelését. A fénykép expozícióját a rekesznyílás értéke is befolyásolja. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet kínál, ami lehetővé teszi, hogy a témára fókuszálj, és elmosódjon a háttér. 2160p (4K) 60fps fotófelbontásra számíthatsz.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

A hasznos Apple tablet elegendő tárolóval rendelkezik

Ezen Apple tablet funkcióit és műveleteit iOS 17 verziójú iPadOS operációs rendszer kezeli. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes futtatni. 256 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználóknak szól, így még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is megkönnyíti.

Ez a nagyszerű Apple tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra

NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GSM és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal. A Near Field Communication (NFC) technológia rövid, jellemzően legfeljebb 10 cm-es távolságon belül támogatja az eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Hagyd a hitelkártyádat a pénztárcádban, és fizess a készülékeddel az üzletekben. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológia használatával a tablet vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. A GPS (globális helymeghatározó rendszer) műholdas jelek segítségével határozza meg egy eszköz helyét a Föld felszínén. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet megtudja a pontos földrajzi helyzetét, amely hasznos a navigációhoz és egyéb alkalmazásokhoz. A tablet rendelkezik foglalattal egy eSIM típusú SIM kártya számára. 5G és 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását, és a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalmak megtekintése vagy a videohívások lebonyolítása teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A tablettel az interneten keresztül lehet telefonálni, ami a kommunikáció olyan formája, ahol a hívások nem a hagyományos telefonhálózaton, hanem internetkapcsolaton keresztül történnek. VoLTE/GSM technológiával kommunikál.

Tablet iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 - asztrofekete ...

Praktikus funkciók

Élvezd életed minden napját a legteljesebben ezzel a praktikus Apple tablettel! A tablet támogatja az OTG-t, ami azt jelenti, hogy más perifériákat, például egeret és billentyűzetet csatlakoztathatsz. A külvilággal való interakció segítésére nagyszerű bónusz az olyan praktikus érzékelők jelenléte, mint például a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Az ujjlenyomat-felismerésnek köszönhetően gyorsan, egyetlen érintéssel feloldhatod tabletedet. A barométer méri a légnyomást, és használhatod a magasság meghatározására és meteorológiai alkalmazásokhoz. A közelítésjelzőnek köszönhetően a tablet felismeri, ha az arc hívás közben közelít a tablethez, és a véletlen érintés elkerülése érdekében automatikusan kikapcsolja a kijelzőt. A digitális iránytű funkció hasznos segítséget nyújt a városban vagy útközben történő tájékozódásban. A tablet giroszkóppal is rendelkezik, amely meghatározza a készülék helyzetét a térben, és ennek megfelelően elforgatja a képernyőt a kényelmes olvasás érdekében. A fényérzékelő érzékeli a környezeti fényszintet, majd az ideális vizuális élmény érdekében beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor érzékeli a tablet mozgását a térben. Képes felismerni, hogy a tablet mozdulatlanul áll, ringatózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

446 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2420 × 1668
Kijelző technológia Ultra Retina XDR

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS
Támogatott mobilhálózatok 5G, 4G/LTE
Elsődleges SIM kártya típusa eSIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, Légnyomásmérő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M4 10-magos GPU-val

Egyéb tulajdonságok

Funkciók VoLTE/GSM, OTG, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 17

Konstrukció és szín

Magasság 249,7 mm (24,97 cm)
Szélesség 177,5 mm (17,75 cm)
Mélység 5,3 mm (0,53 cm)
Tömeg 446 g (0,45 kg)
Szín Világosszürke

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro 11" (2024)
Kód:  NL224t4g
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MVW13HC/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10