Oldal frissítése

iPad Air 16 GB WiFi Silver & White

4,9 43 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iPad Air 16 GB WiFi Silver & White

Kitűnő minden tekintetben

Az új iPad hihetetlenül vékony és könnyű, mégis sokkal erősebb és gyorsabb, mint elődje. Az új A7 chip, gyors kapcsolat és a nagy alkalmazások a termelékenység és a kreativitás - minden integrálták az új iOS 8. iPad Air tabletta, és nem sokkal több, mint amit valaha is képes elképzelni.

Kitűnő minden tekintetben
Kitűnő minden tekintetben

Új vonzó design

iPad Air hihetetlenül vékony, de szilárd köszönhetően kompakt felépítés alumíniumból. Összehasonlítva az előző generációs képes volt lefogyni közel negyede. Ami igazán hihetetlen, ő erős teljesítménye a felhúzott szépen és bonyolult design.

Új vonzó design
Új vonzó design

retina kijelző

IPad mindig kiemelkedett egy szép kijelző. iPad Air ezt elsőbbsége továbbra is megerősítette csökkentve a teljes szélesség a készülék, lerövidítve a keret a kijelző körül, mégis ugyanaz a 9,7 "képátlójú, több mint 3,1 millió pont.

retina kijelző
retina kijelző

Erő 64 bit

A fogalom a sebesség nyer a tabletta iPad Air teljesen új dimenziót. Peak A7 chip ér akár kétszer akkora teljesítményt, mint az idősebb generáció, és ez a 64 - az építészet, a számítógépek először bekerülni a világ tabletták és az új iOS 8 teljesen optimalizált érte.

Erő 64 bit
Erő 64 bit

Két processzor, hosszú akkumulátor

Emellett A7 processzor az iPad Air rendelkezik egy koprocesszor M7, amelynek célja, hogy számítások elvégzésére az adatokat a gyorsulásmérő, giroszkóp és iránytű használt, például a mozgás alkalmazásokhoz. M7 amelyek az alacsony energiafogyasztás és így el lehet érni akár 10 órás használat egyetlen feltöltéssel.

Dva procesory
Dva procesory

Gyors csatlakozás ahol szükség van rá

IPad Air nevetségesen gyors. Egy pár antennát és támogatására 2,4 és 5 GHz-es sávban képes csatlakozni az internethez szó villámgyorsan - akár 300 Mbps, ami kétszer annyi, mint az előző generáció. Most gyorsan letölthető filmek, akkor megoszthatja fényképeit vagy dokumentumokat, és élvezze a gyors áttekintést a kedvenc oldalak.

Rychlé připojení
Rychlé připojení

Progresszív és forradalmi iOS 8

Mivel az operációs rendszer iOS 8 tervezték közvetlenül az iPad Air, nem csak minden úgy néz ki szép, túl tökéletes, és mindent gyorsan működik. Új iOS 8 támogatást nyújt multitasking, az új irányító központ és sok más javítást fog használni édesítésére iPad Air.

Progresszív és forradalmi iOS 8
Progresszív és forradalmi iOS 8

Air iPad Smart Cover

iPad még soha nem adta megvédje az ilyen eleganciával. Megújult Smart Cover tény rávilágít a hihetetlenül karcsú profilja iPad Air. Smart Cover bezárásakor iPad Air felfüggeszti, és védi a képernyőt. És ha egyszer nyissa meg a Smart Cover, iPad Air felébred. Fold, és állsz. Válassza ki most is hat élénk színekkel. Határozottan étlapunkról választott.

Air iPad Smart Cover
Air iPad Smart Cover

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 9,7 " (24,64 cm)
Felbontás - pixel QHD 2048 × 1536

Tárhely

Tárhely kapacitás 16 GB

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 5 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 1,2 Mpx

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple A7

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 8

Konstrukció és szín

Magasság 169,5 mm (16,95 cm)
Szélesség 240 mm (24 cm)
Mélység 7,5 mm (0,75 cm)
Tömeg 469 g (0,47 kg)
Szín Ezüst
Kód:  NL202s1c1
Termékszám:  MD788FD/B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05