Oldal frissítése

iOttie

iOttie autós mobiltelefon tartók

iOttie - innovatív kiegészítők mobil eszközökhöz

Az iOttie egy amerikai gyártó, amely prémium kategóriás kiegészítőket gyárt különféle mobileszközökhöz. Legkeresettebb termékei közé tartoznak a hordozható vezeték nélküli töltők és az autós mobiltelefon tartók. Az olyan fejlett technológiák mellett, mint a vezeték nélküli töltés vagy a telefon mágnesekkel történő rögzítése, rendelkezik még különféle lehetőségekkel magának a töltőnek a rögzítésére, és ezt pontosan a jármű belső terének elrendezéséhez lehet igazítani. Szélvédő, műszerfal, szellőző vagy CD lejátszó - az iOttie mobiltelefontartókkal mindig tökéletesen láthatod a telefonod.

iOttie Easy One Touch 5 mobiltelefon tartó

iOttie Easy One Touch 5 autós telefontartó

Az iOttie Easy One Touch 5 a népszerű autós telefontartók következő generációja. Egyesíti a rugalmasságot és az egyszerű használatot. A széles körű kompatibilitást szinte minden mobiltelefonnal egy speciális rendszerű bölcső biztosítja, ahol a készüléket csak elegendő enyhén a tartóhoz nyomni. Az iOttie Easy One Touch 5 több változatban is megvásárolható és különféle rögzítési módokkal rendelkezik. Rögzítheted a szellőzőhöz, italtartóhoz, CD lejátszóhoz vagy a műszerfalra és akár üvegre is.

Minőségi iOttie iTap 2 mágneses tartók

Az iOttie iTap 2 mágneses tartók gyors és kényelmes megoldást jelentenek mobiltelefonod rögzítéséhez. Minden a mágneseknek köszönhetően működik, amelyek közül az egyiket a telefon hátuljára kell ragasztani. Ezután a forgócsukló segítségével beállíthatod a telefon helyzetét, ezáltal elérheted a hibátlan betekintési szöget. Maga az iOttie iTap mobiltelefontartó a fix tapadókorong segítségével rögzíthető a szélvédőre vagy a műszerfalra, esetleg behelyezhető a szellőzőbe.

iOttie iTap Magnetic mágneses tartók
iOttie iTap Wireless tartók vezeték nélküli töltéssel

iOttie tartók vezeték nélküli töltéssel

Az iOttie iTap Wireless mobiltelefontartókkal még a vezeték nélküli töltés sem okoz gondot. A Qi szabványt használó készülékek támogatottak. Így megszabadulhatsz a kábelektől, amelyek általában összegabalyodnak az autó utasterében. A telefon tényleges rögzítése a tartóhoz egy mágnessel vagy bölcsőrendszerrel történik, attól függően, hogy az iOttie iTap Wireless telefontartó melyik változatát választod.

Paraméterek módosítása
42 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15