Oldal frissítése

iOttie PowerPack 3400mAh

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iOttie PowerPack 3400mAh

Gyakran kell töltened telefonodat, vagy tabletedet? Ha a válasz igen, akkor ez a kiváló teljesítményű iOttie PowerPack külső akkumulátor biztos segítségedre lesz, amikor éppen nincs a közeledben konnektor. Tökéletes hasznát veszed majd a készüléknek, nem csak mondjuk az iskolában, hanem hosszabb utazások közben is. A külső akkumulátor 3400 mAh kapacitású, amely elegendő telefonod teljes feltöltésére. 

Legfontosabb jellemzők

  • 3400 mAh kapacitású power bank
  • Alkalmas minden mobil eszközhöz
  • Kompakt méretek
  • Töltési idő: 2 óra
  • LED jelzőfény

Egyszerű feldolgozás

Kompakt méretének, és kis súlyának köszönhetően az iOttie Powerpack nem foglal sok helyet, és könnyedén belefér akár a zsebedbe, vagy hátizsákodba is. Ha úgy érzed, itt az ideje feltöltened mobiltelefonodat, vagy tabletedet, mindössze csak annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a power bank-hez, és vársz egy kicsit. Töltési folyamata ugyanolyan, mint amikor a külső akkumulátort csatlakoztatod a konnektorhoz, feltöltés céljából. Jól látható LED fénye jelzi töltöttségi állapotát: ha időnként felvillan a fény, a telefonod töltése még zajlik, ha pedig a feltöltés megtörtént, a fény folyamatosan világít.

Paraméterek

Méret

Szélesség 102,62 mm (10,26 cm)
Magasság 57,91 mm (5,79 cm)
Mélység 10,41 mm (1,04 cm)

Kapacitás

Kapacitás 3 400 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A
Kimenetek száma összesen 1

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1,5 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet
Kód:  SP050b47
Termékszám:  CHWRIO202
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20