Oldal frissítése

iOttie Migo Selfie Stick Black

4,6 50 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iOttie Migo Selfie Stick Black

Alumínium szerkezet

Az iOttie Migo szelfibot új funkciók egész sorát kínálja, melyek jelentősen kiterjesztik a használati lehetőségeit. Szilárd alumínium szerkezetét egy ergonomikus összecsukható fogantyú egészíti ki. Magától értetődő az elegáns és kidolgozott design, amely maximalizálja a hordozhatóságot, valamint megkönnyíti a szelfik készítését.

Držák iOttie MiGo Selfie Stick Black
 

Držák iOttie MiGo Selfie Stick Black
 

Egyszerű használat

A használathoz elegendő csupán párosítani a szelfibotot Bluetooth segítségével, elfordítani, kihúzni, és a kioldó segítségével máris fantasztikus fényképeket készíthet. 22-től80 cm-ig terjedő, széles teleszkóp tartományának köszönhetően könnyedén hozzáigazítható az adott körülményekhez. A bothoz 48 - 86 mm-es szélességű mobiltelefonok erősíthetők, tartója a telefon szélességéhez igazítható, ezzel megkönnyítve több típusú készülék felhelyezését.

 

Sokszínű használat

A szelfibot mindezeken felül lehetőséget nyújt arra, hogy csatlakoztassa hozzá GoPro Hero4 kameráját, és lenyűgöző felvételeket készítsen. További érdekes funkciója, hogy a botot állványként is használhatja, amelyről az eszköz alján található 1/4"-es nyílás gondoskodik. Szintén a biztonságos rögzítést szolgálja a nyíláson átbújtatható csuklóra rögzíthető pánt.

Držák iOttie MiGo Selfie Stick Black
 

Držák iOttie MiGo Selfie Stick Black
 

Fő sajátosságok

  • Szilárd alumínium váz, ergonomikus összecsukható fogantyú.
  • Állítható hosszúság 22-80 cm-es  tartományban, amelynek köszönhetően az eszköz tökéletesen alkalmazkodik minden helyzethez
  •  48-86 mm szélességű tartó csúszásmentes felülettel a telefon biztonságos rögzítéséhez.
  • Beilleszthető GoPro kamera a lenyűgöző felvételek készítéséhez
  • A még szélesebb felvételi tartományhoz a szelfibotot állványként is használhatja az alján található 1/4"-es nyílásnak köszönhetően 
 

Paraméterek

Hossz

Min. hossz 22 cm
Max. hossz 80 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Bluetooth-os vezérlés, Állványmenet, Adapter a GoPro akciós kamera rögzítéséhez
Telefon maximális szélessége 86 mm

Anyag

Anyag Alumínium

Tulajdonságok

Szín Fekete
Kód:  MD090e4zh
Termékszám:  HLMPIO110BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20