Oldal frissítése

iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red

Van egy okostelefonod, amely kompatibilis a Qi vezeték nélküli intelligens töltési technológiával? Akkor szeretni fogod ezt a kiváló töltőt, amely puha, szövött szürke borítást kapott. Csak rá kell tenni a telefont vagy a tabletet, ami gyorsan töltődik, és a felület miatt nem csúszik el. A töltő nagy stabilitású szilikon alátétekkel is rendelkezik. Belső szerkezetét szándékosan módosították a jobb légáramlás elérése érdekében, ezáltal növelték a töltés hatékonyságát. Válassz a 3 színváltozat közül.

Az iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red töltő előnyei

  • Vezeték nélküli Qi töltés
  • Stílusos kivitel
  • Puha, szőtt, csúszásmentes felület 
  • A szilikon lábak tökéletes stabilitást biztosítanak
  • Támogatja a Samsung gyors töltést (9 W) és az Apple gyors töltést (7,5 W)
  • Extra klasszikus USB kimenet
  • 3 színben kapható

Gyors töltés és extra csatlakozó

Az iOttie iON Wireless Pad Plus Ruby Red töltő modern USB-C csatlakozóval rendelkezik. Ha másik mobilkészüléket kell töltened, akkor a klasszikus USB-kimenetre is szükséged lesz. Végül, de nem utolsósorban, támogatja a Samsung Fast Charge (9 W) és az Apple Fast Charge (7,5 W) szolgáltatást.




Paraméterek

Típus

Töltő típusa Vezeték nélküli
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 2

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Kábel a csomagban, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Töltésjelző
Kód:  MD090g5r
Termékszám:  CHWRIO105RDEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15