Oldal frissítése

iOttie Easy One Touch 3

4,7 94 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iOttie Easy One Touch 3

Bemutatjuk a nagyon népszerű iOttie Easy One Touch mobiltelefontartó új generációját. A harmadik változat biztonságos, sokoldalú és rendkívül praktikus okostelefonokhoz 2,3-3,5 zoll között. Ez a lenyűgöző állvány fel van szerelve egy szabadalmaztatott fogóval, és egy jól tapadó gélpárnával. A gélpárna tapadókorongja könnyen eltávolítható, és újra használható. Meleg vízzel való öblítés és szárítás után a gélpárna tapadási tulajdonságai visszaállnak.

Legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes állíthatóság és alkalmazkodóképesség
  • Teleszkópos karral
  • Csatlakozás szinte minden felületen
  • Jó design

Kétfázisú reteszelőkarral

Újdonság a két részből áll kialakítás. Az első reteszelőrész használható lapos, sima felületeken, míg a második ideális ívelt felületekhez, amelyek nagyobb tapadást igényelnek.

Teleszkópos kar

A One Touch 3 teleszkópos karral rendelkezik, ami a telefonhoz csatolható, így ideális az eszköz kezeléséhez. A kifinomult alsó rész hozzáférést biztosít az alacsonyabb portokhoz. Hála a csuklós mechanizmusnak, amely 360 ° -ban forgatható, mindig megtalálhatja a tökéletes látószöget.

 
Kód:  MD090b1b
Termékszám:  HLCRIO120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05