Oldal frissítése

iOttie Easy Flex 3 White

4,7 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iOttie Easy Flex 3 White

Držák do auta iOttie Easy Flex 3
Držák do auta iOttie Easy Flex 3

Egyszerű felhelyezés

A Easy Flex 3 iOttie használata rendkívül egyszerű. Gyorsan és egyszerűen illesztheted bele az iPhone 5-öt, iPhone 4S-t vagy bármilyen más okostelefont az irodádba, üvegfelületre vagy a műszerfalra. Egyszerű és biztonságos tartást biztosít a 2.2"-3"-es telefonok számára az iOttie Easy Flex 3.

Megbízható védelem

Az új, továbbfejlesztett külső a gyors és egykezes vezérlést is lehetővé teszi. Ahol a készülékkel érinthezik, ott a széle párnázott, így védi azt a karcolásoktól és a leeséstől. Az iOttie Easy Flex 3 haszálata rendkívül egyszerű. Mindennek köszönhetően a használata mindig alkalmas.  

Držák do auta iOttie Easy Flex 3
Držák do auta iOttie Easy Flex 3

Tökéletes fogószerkezet

A speciális tapadó rendszernek köszönhetően az iOttie Easy Flex 3 mindig egy helyben marad, így készüléked biztonságban lesz az irányításod alatt. A forgó mechanizmusnak hála 360 fokos forgatásban találhatod meg a neked megfelelő betekintési szöget. 

Kód:  MD090d3
Termékszám:  HLCRIO108WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15