Oldal frissítése

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount Bundle

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iOttie Active Edge Bike & Bar Mount Bundle

Az iOttie Active Edge Bike & Bar Mount mobiltelefon-tartó egyedülálló. Kialakításának köszönhetően a telefonok többségével használható. A készüléket stabila tartja, ellenáll az időjárási körülményeknek. és ütésálló is. A 3,5 mm-es jack dugós kialakításának köszönhetően, a zenehallgatás is nagyon kényelmessé válik ezzel az eszközzel.


iOttie Active Edge Bike & Bar Mount Bundle
 

univerzális használatra

Az Active Edge konzol sokoldalúan használható. Biztonságosan rögzítheti a különböző típusú kormányokhoz, például motorkerékpárhoz, robogóhoz, biciklihez stb. Mindenütt hasznát veszi, és megkönnyíti az utazását. 


Rugalmas forgószerkezetet

A tartó segítségével vízszintesen és függőlegesen is rögzítheti a telefont. a dőlésszögét és ezzel együtt a látószögét is megváltoztathatja., aszerint ahogy Önnek kényelmes. 4"-6,5" készülék befogatására alkalmas. Rögzítse a kormányon, helyezze bele a készüléket és stabilizálja.


Kompatibilis az alábbi eszközökkel a teljesség igénye nélkül:

  • iPhone 6Plus / 6 / 5s / 5c / 5 / 4S
  • Galaxy S5 / S4 / S3 / S2
  • HTC One M8
  • Google Nexus 5/4
  • LG G2 / G3
  • Droid RAZR MAXX
  • Nokia Lumia 920/928
iOttie Active Edge Bike & Bar Mount Bundle
 
Kód:  MD090e4z
Termékszám:  HLBKIO102BL01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05