Oldal frissítése

Invoxia GPS Pet Tracker

3,2 9 értékelés
64 090 Ft

Invoxia GPS Pet Tracker

Az Invoxia GPS Pet Tracker egy megfizethető és kompakt GPS-lokátor, amelynek köszönhetően háziállataidat szépen kézben tarthatod. Ez a helymeghatározó a Sigfox hálózat elvén működik, ami azt jelenti, hogy nem kell SIM-kártyát behelyezni. Ezt a hálózatot három évig ingyenesen használhatod, utána a díj csak 29,95 euró évente. A helymeghatározó teljes lefedettséggel rendelkezik a Cseh Köztársaság és Szlovákia egész területén, de ez a lefedettség az említett országoktól eltérő. Ha a készülék akkumulátora 20% alá csökken, értesítést kapsz. Egyetlen feltöltéssel a lokátor 1-3 hónapig működik, és a feltöltés amicroUSB kábelen keresztül (a csomagban található) körülbelül 60-90 percet vesz igénybe.

Csak rögzítsd a nyakörvhöz

A problémamentes működéshez egyszerűen csatlakoztasd az Invoxia GPS Pet Tracker-t a háziállat nyakörvéhez, és kész. Így nyomon követheted, hogy négylábú barátod merre jár, és megtudhatod, hogy mi a napi rutinod. Az alkalmazásban beállíthatod azt a területet, amelyen belül mozoghat, és ha ezt átlépi, azonnal értesítést kapsz a telefonodra. Így mindig tudni fogod, hogy háziállatod éppen hol kóborol.

A tevékenységek egyértelmű nyomon követése

Az Invoxia GPS Pet Tracker segítségével hosszú távon figyelemmel kísérheted macskád vagy kutyád aktivitását. Megtudhatod például, hogy a hétvégék vagy a kinti rossz idő hogyan befolyásolja őket.

Főbb tulajdonságok Invoxia GPS Pet Tracker lokátor

  • Az Invoxia GPS Pet Tracker egy kiváló és megfizethető helymeghatározó macska vagy kutya számára
  • Sigfox hálózat, nem kell behelyeznie a SIM-kártyát
  • Három év ingyenes használat
  • Figyelmeztetés, amikor a kereső az akkumulátor 20% -a alá csökken
  • Alvási index figyelése
  • A kereső akkumulátorának élettartama 1-3 hónap
  • MicroUSB kábel mellékelve
  • Kifinomult Invoxia GPS Tracker alkalmazás
  • Biztonsági zónák, a helymeghatározó értesítést küld, ha átlépi őket
  • A teljes útvonal és annak nyilvántartásának nyomon követése
  • IP67 védelem - vízálló 1 m-ig

Hosszú akkumulátor-élettartam

Kompakt kialakításának és minőségi akkumulátorának köszönhetően az Invoxia GPS Pet Tracker 1 - 3 hónapig aktív (a lokátor használatától függően). Ha az akkumulátor kapacitása 20% alatt van, akkor korai figyelmeztetést kapsz a lokátor feltöltésére.

Helymeghatározó praktikus alkalmazással

Szeretnéd ellenőrizni, hogy hol van a lokátor?  Csak nézd meg az alkalmazást, ahol beállíthatod a biztonsági zónák határait is, amelyeket a nyomkövető riasztást küld, ha átlépi. A teljes útvonalakat vagy a feljegyzéseiket is nyomon követheted, így pontos áttekintésed lesz arról, hol tartózkodik leggyakrabban kedvenced, és milyen helyeket látogat meg. Természetesen a nyomkövető IP67-es besorolású - 1 méterig vízálló, és LED-es akkumulátorjelzővel rendelkezik. Tartsd mindig szemmel szőrösháziállataidat, és szerezd be nekik ezt a kompakt és nagyon könnyű GPS-helymeghatározót az Invoxiától.


Paraméterek

Vezeték nélküli technológiák

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS

Használat

Rendeltetés Állatoknak
Kompatibilitás Android, iOS
Szolgáltatási díj Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nincs szükség SIM-kártyára

Akkumulátor és töltés

Üzemidő 91,31 nap
Töltési idő 1,5 óra
Töltő csatlakozó Micro USB

Konstrukció

Magasság 2,4 cm
Szélesség 4,2 cm
Mélység 1,7 cm
Tömeg 15 g
Kód:  INVO1B
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  IX-LWT2-IVX-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15