Oldal frissítése

Interphone

Interphone Quiklox

Az Interphone Quiklox tartó minden helyzetre készen áll

Az Interphone Quiklox a leggyorsabb és legkényelmesebb rendszer okostelefonod kerékpárra, motorkerékpárra, robogóra vagy autóra történő rögzítéséhez. Az egységes rendszernek köszönhetően csak egy telefontokra van szükséged, amelyet azonnal a tartóba csíptetsz, és már indulhat is az utazás. Mindeközben a telefonod biztonságban van a Quiklox toknak köszönhetően, amelyet nem kell lecserélned, ha autó, kerékpár, motorkerékpár vagy robogó között váltasz. Az egyedülálló Quiklox zárnak köszönhetően biztonságosan átjuthatsz minden bukkanón úgy, hogy a telefonod mindig szem előtt van. Gyorsan és egyszerűen kattints, fordítsd el, és okostelefonod minden funkciója a rendelkezésedre áll. Ugyanilyen könnyen lecsatolhatod a telefonodat, hogy hívást fogadj vagy egy nagyszerű szelfit készíts. Fedezze fel a megbízható Interphone Quiklox tartók és tokok világát is.

Interphone Quiklox kerékpáros telefontartó

Ellenálló Interphone Quiklox tartó kerékpárhoz, motorkerékpárhoz vagy robogóhoz

Az Interphone Quiklox kerékpár-, motorkerékpár- vagy robogótartók egyszerűen a kormányra rögzíthetők. Rendkívül szilárd tartással rendelkeznek, és nem zavarja őket a burkolatlan utakon való közlekedés. Ráadásul a telefon minden tartóban függőlegesen és vízszintesen is rögzíthető. A rezgéscsillapító párna tökéletes védelmet nyújt a telefonodnak minden rezgés ellen a kerékpáron, motorkerékpáron és robogón. Esőben és sárban való motorozáshoz az univerzális vízálló Interphone Quiklox tokokra támaszkodhatsz, amelyek IP66-os védettséggel rendelkeznek, és lehetővé teszik az érintőképernyő használatát.

Stabil, stílusos és megbízható Interphone Quiklox autós tartókészülékek

Az Interphone Quiklox autós tartók a szellőzőnyílásba szerelhetők vagy a szélvédőre vagy a műszerfalra ragaszthatók. Könnyedén forgathatod őket 360°-ban minden irányba, és a telefonod az erős mechanikus rögzítésnek köszönhetően nem mozdul el vezetés közben. Csak helyezd a telefonodra az egyedi Quiklox tokot, vagy ragaszd rá a speciális Quiklox alátétet, és máris könnyen és azonnal rögzítheted a telefonodat bármelyik tartóra. Természetesen az Interphone tartóval a pozíciót is könnyen beállíthatod, hogy a kijelző tökéletesen látható legyen, anélkül, hogy vezetés közben útban lenne.

Interphone Quiklox autós telefontartó
Interphone Quiklox védőtok

Az Interphone Quiklox tokok maximális védelmet nyújtanak minden telefon számára

Válassz az Apple- vagy Samsung-telefonokhoz tervezett, az Interphone Quiklox tartóba egyszerűen bepattintható TPU-borítások közül. Ezek a rendkívül tartós, maximális védelmet nyújtó borítók szigorú katonai tartóssági teszteken estek át. Ha már rendelkezel tartós borítással, vagy más márkájú telefonod van, a megoldás a Quiklox rögzítőbetét, amely 3M márkájú erős ragasztószalaggal tart, és teljes mértékben kompatibilis minden tartóval. Az univerzális Interphone Quiklox tartó bármely márkájú, legfeljebb 14,3 cm széles telefonhoz alkalmas.

Paraméterek módosítása
41 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10