Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

INDESIT BWSA 51052W EU

4,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

INDESIT BWSA 51052W EU

A háztartást praktikus eszközökkel kell felszerelni, beleértve az Indesit-től származó, előretöltött BWSA 51052W EU mosógépet. A tágas dob 5 kg piszkos vászonra van tervezve, és nagyobb családokban is használható. A maximális korrekciót nagy vásárlási áron kapja meg. Bizonyíték arra, hogy a mosógép az energiatakarékos A ++ osztályba esik. Egy éven belül működésük mintegy 148 kWh villamos energiát fogyaszt, megtakarítva mind a pénztárcáját, mind a környezetet. A 42,5 cm mélységnek köszönhetően a mosógépet kisebb helyekre is elhelyezheti.

Az Indesit BWSA 51052W EU legfontosabb jellemzői

  • Az Indesit mosógépének ár-barát modellje
  • A ++ energiaosztály
  • Lehetséges indítási késleltetés
  • A készülék klasszikus fehér színe
  • 5 kg piszkos vászonra tervezték
  • A mélység csak 42,5 cm
  • Alacsony zaj (61 dB)

Az Indesit mosógép intuitív vezérlése

Ez a modell kiemelkedik különösen abban az esetben, ha egyetlen gombot nyomunk a mosási ciklus elindításához és a normál szennyezett ruhanemű hatékony mosásához 50 perc alatt. Az Indesit BWSA 51052W EU egyszerű működtetését az elülső panelen található forgó vezérlő, gombok és digitális kijelző segítségével végezzük . A mosási ciklus során minden beállítás ellenőrizhető LED kijelzőkkel. Egy vitathatatlan előny a késleltetett indítás lehetősége. Éjszakai éjszakai perte és több pénzt takarít meg.

Nagy előny az alacsony zajszint a mosás során , amely nem haladja meg a 61 dB-t. Zaj esetén a zajszint 83 dB-nél megáll. A készülék klasszikus fehér kivitelben készült, így jól illeszkedik bármelyik modern otthonba.

Paraméterek

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,5 m
Leeresztő cső hossza 1,85 m (1,85 m)

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály A
Centrifuga hatékonysági osztály C

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárító nélkül
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló

Mosógép méretei

Méret (mélység) Keskeny (max. 50 cm)
Mélység 42,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Késleltetett indítás, Kijelző, Gyerekzár

Mosógép színe

Szín Fehér
Kód:  WHIPR006
Termékszám:  869991561950
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10