Oldal frissítése

INDESIT mosógépek

Indesit mosógép: egyszerűbb élet gondok nélkül

A szennyes mindig csak gyűlik és gyűlik, de az Indesit mosógép bármikor megbízhatóan megbirkózik vele. Egyszerűsítsd a legnehezebb foltok tisztítását is egy hatékony és gazdaságos készüléknek köszönhetően, amely számos okos és praktikus funkciót kínál. Indítsd el az Indesit mosógép programok egyikét akár másodpercek alatt, és érj el tökéletes mosási eredményeket még alacsony hőmérsékleten is. Mindezt úgy, hogy közben kíméled a környezetet és a pénztárcádat is egyaránt. Imádni fogod a modern olasz formatervezést és a valóban nagyon egyszerű kezelhetőséget.

Az automata Indesit mosógép használatával időt és fáradtságot takarítasz meg

Az Indesit mosógép programok közt nemcsak gyors ciklusokat és speciális programokat találsz mindenféle típusú ruhához. Például az innovatív Water Balance Plus program lenyűgöz majd, amely csökkenti a víz- és az energiafogyasztást, ha a mosógép alulterhelt. A késleltetett indítás vagy a zár, amely megakadályozza, hogy indítás után megváltoztasd a beállításokat, magától értetődő, de az Indesit mosógép képes saját magáról is gondoskodni. Az automatikus tisztítási ciklus mindössze egy gombnyomással átveszi a karbantartás gondját.

Innex sorozatú Indesit mosógép Push&Go technológiával

Az Indesit Innex mosógép programok Push&Go turbó programozási technológiával vannak ellátva, amely lehetővé teszi a programok beállítását és a mosási ciklus elindítását mindössze egyetlen gombnyomással. Ennek köszönhetően tehát 45 perc alatt tökéletesen kimoshatod a pamut és a szintetikus ruhákat alacsony hőmérsékleten, anélkül, hogy a programot, a hőmérsékletet vagy a sebességet ki kellene választanod. A tökéletesen tiszta mosás soha nem volt még ilyen kényelmes, hiszen ezúttal nem kell a hosszadalmas beállításokkal bajlódnod és vesztegetned az idődet.


Az Indesit mosógép inverteres motorja növeli a mosási teljesítményt

Az inverteres motorral felszerelt Indesit mosógép nagyszerű eredményeket képes elérni még a legmakacsabb foltok elleni küzdelemben is. A készülék fejlett teljesítménye, valamint az anyag szálainak különleges ápolása együttesen növelik a mosás hatékonyságát és a mosás kíméletességét, miközben a fogyasztás csökken. Röviden, az inverteres motor időt takarít meg, ami pozitívan hat az Indesit mosógép hosszabb élettartamának elérése érdekében.


Az Indesit mosógép megkönnyíti az életedet

Az Indesit mosógép a vállalat azon küldetésén alapul, hogy a felhasználók mindennapi háztartási tevékenységét az utolsó részletig leegyszerűsítse. A márka minden termékében a megbízhatóság, a nagyszerű mosási eredmények, a számos praktikus funkció, a modern formatervezés és a környezetbarátság ötvöződik. Egy Indesit mosógép egyszerűen sosem hagy cserben.

Az Indesit mosógép praktikus és intelligens funkciói mindig jól jönnek

Az Indesit mosógépek számtalan funkciót kínálnak. Nem kell többé egy pár zoknira sok vizet pazarolnod az automatikus mérési rendszernek köszönhetően, amely meghatározza a dobban lévő szennyes mennyiségét, és ez alapján maga állítja be a mosási időt. Az intelligens zár kikapcsolja a gombokat mosás közben, így megakadályozza, hogy akár Te vagy a rosszcsont gyerekek véletlenül megszakítsák a mosási folyamatot. Ha pedig befejeződött a mosás, az Indesit mosógép dobját mindössze egy gombnyomással kitisztíthatod az automatikus tisztítási funkciónak köszönhetően.

Az Indesit mosógép programok igazán kifinomultak

Az Indesit mosógép programok között speciális mosási programokat is találsz. A gyorsmosási rendszer 60 percre csökkenti a mosási folyamatot. A Sport program kíméletesen mossa az összes sportruházatot. A Woolmark gyapjúprogram még a csak kézi mosásra szánt gyapjúval is megbirkózik, az Extra mosás üzemmód pedig még a legmakacsabb foltokkal is könnyedén felveszi a harcot.

Indesit elöltöltős mosógép, Indesit keskeny mosógép vagy Indesit mosó és szárítógép?

Egy Indesit mosógép sokféle lehet, melyik a legmegfelelőbb a Te számodra?

Indesit elöltöltős mosógép

Az Indesit elöltöltős mosógép 4-9 kg kapacitással rendelkezik, így minden háztartás számára megfelelő. Az ajtóhoz való hozzáféréshez több helyet igényel maga körül, de a felső felületét viszont akár tárolóhelyként is használhatod.

Indesit keskeny mosógép a kis helyiségekbe

Az Indesit keskeny mosógép vagy úgynevezett slim mosógép olyan fürdőszobákban is elfér, ahol nincs túl sok hely. A mindössze 42 cm-es mélységükkel és 6 kg-os kapacitásukkal nagyszerű választás egyedülállók, párok és kisebb családok számára.

Indesit felültöltős mosógép

Az Indesit felültöltős mosógép kis helyiségekbe ideális, de 7 kg-os kapacitásával a családok számára is elegendő. Nem igényel sok helyet maga körül, és a ruhákhoz való könnyű hozzáférés miatt alkalmas az idősek számára is.

Indesit mosó és szárítógép

Az Indesit mosó és szárítógép nagyszerű készülék azon háztartások számára, amelyeknek nincs sem felesleges idejük sem elegendő helyük. A 9 kg-os mosási és 6 kg-os szárítási kapacitással tökéletes választás a sok ruhával rendelkező családok számára.

Indesit Innex mosógép – mosás mindössze egyetlen gombnyomással

Az Indesit Innex mosógép programok speciális Push&Go technológiával vannak felszerelve, amelynek köszönhetően egyetlen gombnyomással moshatsz pamutot és szintetikus anyagokat anélkül, hogy ki kellene választanod a programot, a hőmérsékletet vagy a sebességet.

Az Indesit mosógépek energiacímkéje

Az energiaosztály azt jelzi, hogy a készülék normál üzemmódban mennyire vízigényes. Az A kategóriába tartozó készülékek a legkörnyezetbarátabbak közé tartoznak. Éppen egy Indesit A mosógép érdekel? Ez esetben szűrd kínálatunkat energiaosztály szerint, és válaszd ki a legenergiatakarékosabb modellt.

Választáskor segítségként szolgálhatnak az Indesit mosógép vélemények és tapasztalatok egyenesen a vásárlóktól

Még mindig nem tudod, hogyan válassz Indesit mosógépet? Olvasd el az Indesit mosógép vélemények illetve tapasztalatok leírásait azon vásárlóktól, akik már korábban vásároltak tőlünk, és volt lehetőségük kipróbálni az egyes termékeket.

Paraméterek módosítása
9 termék

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20