Oldal frissítése

Bellissima Imetec B21 100

3,5 2 értékelés
9 090 Ft

Bellissima Imetec B21 100

Az Imetec márka hajvasalója egy praktikus eszköz frizura létrehozására nagyon kedvező áron. Egy pillanat alatt tökéletesen sima frizurát varázsol anélkül, hogy szükségtelenül károsítaná vagy terhelné a hajat. Kerámia felületű vasalótalpakat használ, amelynek köszönhetően a hőmérséklet egyenletesen oszlik el az egész felületen, és megbízható védelmet biztosít a hajnak. A vasalótalpak innovatív Active plates technológiája könnyen alkalmazkodik a hajhoz és egyetlen folyamatos mozdulattal kiegyenesíti azt.

A hajvasaló lehetővé teszi, hogy több hőfok közül választhass, miközben a maximális hőmérséklet 210°C. A Quick Heating azonnali fűtőrendszernek hála néhány másodpercen belül eléri a kívánt hőmérsékletet. Természetesen gondoltak a maximálisan biztonságos működésre is - a hajvasaló rendelkezik a működést mutató LED kijelzővel, a vasalótalpakat lezáró rendszerrel és automatikus kikapcsolás funkcióval.

Fő jellemzők

  • Kerámia bevonat biztosítja a hőmérséklet egyenletes eloszlását
  • Vasalótalpak Active Plates technológiával
  • Azonnali fűtési rendszer
  • Forgatható vezeték
  • LED-es működésjelző
  • Automatikus kikapcsolás
  • A vasalótalpakat lezáró rendszer

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Akasztó szíj
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 210 °C

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Szín Fekete
Kód:  IMEZS012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  11464
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10