Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hyundai VC800

3,8 37 értékelés
20 490 Ft

Hyundai VC800

A Hyundai VC800 az álló és kézi porszívó ideális kombinációja

Használhatod padló és szőnyegek porszívózására, de kisebb területek vagy például az autó belsejének kitakarítására is remek választás. 600 W teljesítmény és egy HEPA szűrő garantálja az összes szennyeződés és porszemcse tökéletes eltávolítását. A szemetet a 0,5 literes tartályban gyűjti össze. Az ECO motornak köszönhetően a porszívó gazdaságosan üzemeltethető. A készülék az univerzális fekete színével remekül illik majd a lakásodba. 



Praktikus tartozékok is járnak a Hyundai VC800 porszívóhoz

A porszívó fém, teleszkópos csővel rendelkezik, amelynek hossza az igényeid szerint állítható be. Nagyobb területek porszívózásához jól jön az univerzális padlótisztító fej. A kihúzható kefét használd a szőnyegekhez. A szűkített résszívó segítségével könnyedén kitakaríthatod a sarkokat, elérsz a bútorok mögé és más nehezen hozzáférhető helyekre. Erre a fejre egy puha kefe is szerelhető, amellyel könnyedén felszívhatod a port például az elektronikus berendezések felületéről, anélkül, hogy megkarcolnád a készülékeket. 



Könnyen használható készülék

Az 1,7 kg-os súllyal és a 7 m hosszú tápkábellel a Hyundai VC800 egy könnyen kezelhető porszívó. Akár 8 m magasságig is elérhetsz a segítségével. Kisebb területek porszívózásához egy külön kézi egység áll a rendelkezésedre, amely könnyen leválasztható a porszívóról.


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Kézi, 2 az 1-ben

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Tisztítás típusa Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Tartály

Űrtartalom 0,55 l

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 121,5 cm
Mélység 21,5 cm
Tömeg 2,4 kg

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó
Kefék Bútorhoz

Szín

Szín Fekete
Kód:  HYUTV588
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HYUVC800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20