Oldal frissítése

Husky Caravan 17

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Husky Caravan 17

Egy rendkívül kényelmes sátor hihetetlenül nagy, 17 négyzetméter területtel! Élvezd ki a kempingezés örömeit a családoddal vagy a barátaiddal anélkül, hogy lemondanál a kényelemről. A fő hálószoba 5 ember számára alkalmas, míg a középső nagytermemben könnyedén tárolhatod az összes holmidat, valamint itt akár még pár embert is elszállásolhatsz. A sátor egy nagy elülső és egy oldalsó bejárattal rendelkezik a minél egyszerűbb közlekedés érdelében. Az acél és durawrap tartórudak kombinációjának köszönhetően a sátor rendkívül stabil és ellenálló. Az előtető külön megvásárolható, a feltüntetett ár nem tartalmazza.

Legfontosabb jellemzők

  • Sátor akár 5 fő számára
  • 17 négyzetméteres belső tér
  • Hosszútávú kempingre
  • Fényátengedő ablakok
  • Nagy és tágas tér
  • UV védelem
  • Belső hálószoba
  • Ragasztott varrások, vízálló ragasztószalaggal
  • Áramellátás lehetősége
  • Praktikus könnyűszerkezetes felépítés
  • Ellenálló kialakítás

Fontos paraméterek

Felépítés:
Dupla falú alagút kialakítású sátor

Tartórudak átmérője:
Durawrap rudak: 12,7 mm
Acélrudak: 19 mm

Tartozékok:
Műanyag rögzítők, kalapács, javítókészlet, zsák

Felhasznált anyagok

A padló laminált polietilénből készült, ami egy nagyon merev, vízálló és a mechanikai sérüléseknek ellenálló anyag. A poliuretán bevonat megakadályozza a sátor beázását 6000 mm/ négyzetcentiméter leesett vízmennyiség esetén is.

A tartórudak többsége acélból készült, de egy pár darab Durawrapu anyagú, ami egy továbbfejlesztett, rendkívül tartós, erős és rugalmas anyag. Az egyik előnye ennek az anyagnak, hogy egy esetleges törés esetén nem marad semmilyen hegyes él, ami tönkretenné a sátrat.

Az anyag, amiből a külső sátor készült nem más, mint a 210T poliészter, amely rendkívül könnyű és ellenáll az különböző környezeti hatásoknak, az időjárásnak, valamint az elszíneződéseknek. Ezenfelül nagyon gyorsan szárad. A külső sátor poliuretán bevonattal van ellátva, ami megakadályozza a sátor beázását 5000 mm/ négyzetcentiméter leesett vízmennyiség esetén is. Minden varrás vízálló szalaggal van leragasztva, amely védelmet nyújt egy nagyobb eső esetén, valamint növeli a sátor élettartamát.

A 190T nylon anyagnak köszönhetően a belső sátor puha, könnyű és légáteresztő. A szintetikus szálak kellő tartósságot és rugalmasságot adnak az anyagnak. Ezenfelül a szúnyogháló biztosítja a megfelelő légáramlást és lehetőséget biztosít a szellőztetésre.

Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 5
Forma Alagút
Sátor összetétele Előszobával, Két bejáratos

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló, UV védelem
Vízoszlop nyomás 5 000 mm
Vízszint magassága 6 000 mm
Szerkezet anyaga Durawrap, Acél
Szín Zöld
Tömeg 23,6 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter
Szellőzés Hálózati nyílások

Típus

Típus Családi

Méret - kibontva

Mélység 500 cm
Szélesség 325 cm
Magasság 210 cm

Méret - csomagolva

Mélység 3,8 cm
Szélesség 8 cm
Magasság 3,5 cm

Felszerelés

Felszerelés Szúnyogháló
Kód:  SPTsc801
Termékszám:  8592287073577

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15