Oldal frissítése

Hue Iris gen4 EU/UK white + Hue Iris gen4 EU/UK white

90 490 Ft

Hue Iris gen4 EU/UK white + Hue Iris gen4 EU/UK white

A kellemes hangulatvilágítás érdekében dobd fel a belteret a Phlips Hue Iris gen4 white okosvilágítás-készlettel. A világítás alkalmas esti pihenéshez. Integrált LED Hue White és Color Ambiance technológiával rendelkezik a megfelelő otthoni hangulat megteremtéséhez. 16 millió szín közül választhatsz, és a színhőmérsékletet a 2000 K meleg sárga fénytől a 6500 K hideg fehér fényig állítható. A Phlips Hue Iris gen4 fehér okosvilágítás kompatibilis az Apple HomeKit, a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel. Csatlakoztasd a lámpát a mobilalkalmazáshoz Bluetooth-on keresztül, és akár 10 lámpát is vezérelhetsz egyszerre. A lámpa kiváló minőségű fém és műanyag anyagokat ötvöz.

A Phlips Hue Iris gen4 fehér + Phlips Hue Iris gen4 fehér okos világítás készlet főbb jellemzői

  • A Phlips Hue Iris gen4 fehér okosvilágítás megfelelő hangulatot varázsol otthonodba
  • Beépített LED Hue White és Color Ambiance technológiával
  • 16 millió szín közül választhatsz
  • Színhőmérséklet-szabályozással rendelkezik
  • Kompatibilis a hangalapú asszisztensekkel
  • A Phlips Hue Iris gen4 white mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható Bluetooth-on keresztül
  • Kiváló minőségű műanyagból és fémből készült

A Phlips Hue Iris gen4 white igényeid szerint alakítja otthonod hangulatát

A Phlips Hue Iris gen4 fehér okosvilágítás készen áll arra, hogy egyetlen parancsra kényelmesebbé tegye teret. Keverj színeket 16 millió különböző típusból, hőmérsékletből, fényerőből és intenzitásból. Rendelkezésre állnak előre beállított jelenetek is, például naplemente a szavannán, virágzó tavasz, sarki fény, romantikus gyertyafény és még sok más. A lehetőségek száma végtelen, minden a képzeleteden múlik. A Phlips Hue Iris gen4 white együttműködik a mindennapi tevékenységeiddel is. Kiválaszthatod a koncentrációhoz, stimulációhoz, olvasáshoz, relaxációhoz vagy bármilyen más, saját magad által meghatározott jelenethez megfelelő fényt.

Kapcsold össze a világítást a szórakozással

A Phlips Hue Iris gen4 fehér okoslámpa a következő szintre képes emelni a film-, játék- és zenei élményeket. Szinkronizál a tévéképernyőn, a számítógépen vagy a zenével zajló akcióval, és még mélyebben elmerülhetsz a film, a játék vagy a zene ritmusában. Hozz létre privát mozit, játékteret vagy akár táncparkettet otthonodban. Az előre beállított jelenetek elriasztanak minden tolvajt, még akkor is, ha nem vagy otthon. Másrészt, amikor hazaérkezel, a GPS-helyzet alapján bekapcsolja a világítást. Így soha többé nem kell sötét lakásba vagy házba hazatérned.

Paraméterek

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások IFTTT
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth
Protokol ZigBee

Használat

Használat Világítás

Megjelenés

Anyag Fém, Műanyag

Típus és rendeltetés

Lámpa típusa Asztali
Rendeltetés Kültéri, Beltéri

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényerő szabályzás, Smart, Állítható színhőmérséklet, Fényszín beállítás (RGB), Mobilalkalmazás, Hangvezérlés, Időzítő, Távirányítós, Nem szükséges hozzá bridge, Zenei vizualizáció

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED
Izzó típusa LED

Világítás

Színhőmérséklet Melegfehér, Semleges fehér, Hidegfehér

Tápellátás

Tápellátás Hálózati

Biztonsági osztály

Csomag

Darabszám a csomagban 2 db

Sorozat

Sorozat White and color ambiance

Működés

Működés Önállóan, Központi egységgel
Kód:  PHL23005set
Jótállás: 24 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20