Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red

A Huawei Watch GT 2e okos sportórát a mozgáshoz tervezték

A Huawei Watch GT 2e új generációs okos fitnesz órát elsősorban az aktív életstílushoz tervezték. A készülék megbízható társ számos fizikai tevékenység pontos mérésében, amely magában foglalja az óra által nyújtott segítséget a hatékonyabb edzés eléréséhez. Elérhető az új véroxigénszint érzékelő is, csak úgy, mint a továbbfejlesztett TruRelax és a TruSeen 3.5 technológiák illetve a 85 különböző sportmód széles választéka. Természetesen a Huawei vízálló kialakítással és sok olyan praktikus funkcióval érkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi életed, mint például a mobilértesítések fogadása, az 500 dal tárolására elegendő beépített zenelejátszó vagy a rengeteg testre szabási lehetőség.


A Huawei Watch GT 2e Lava Red okosóra főbb jellemzői 

  • Könnyű és tartós rozsdamentes acél szerkezet
  • Vízállóság 5 ATM-ig
  • 1,39“-es AMOLED kijelző 3D védőüveggel
  • Gyors és energiahatékony Kirin A1 processzor
  • Akár 85 különféle sporttevékenységet mér
  • 13 futóedzés
  • TruSeen pulzusmérő érzékelő
  • VO2 Max véroxigén érzékelővel
  • Figyelemmel kíséri a fizikai aktivitást - a megtett lépéseket, a távolságot, az elégetett kalóriákat
  • Stresszmérés, regenerálódási idő, alvásfigyelés
  • GPS / GLONASS navigációs modul
  • Hosszú akkumulátor-élettartam, akár 14 nap
  • Bluetooth 5.1 vezeték nélküli interfésszel
  • A zenelejátszó akár 500 dal tárolására is képes

Ellenálló rozsdamentes acél tok

A Huawei Watch GT 2e Lava Red okosóra első pillantásra lenyűgöz stílusos és átgondolt megjelenésével, amelyet Te is hamar megszeretsz. Az óra tokja alacsony tömegű és ellenálló rozsdamentes acélból készült, ezáltal a Huawei Watch GT 2e alkalmas a szabadtéri tevékenységekhez. A perforált szilikon szíj gondoskodik a kényelmes mindennapos viseletről.


Huawei Watch GT 2e MOLED érintőképernyővel

A Huawei óra előlapját egy 1,39"-es és 454 x 454 pixeles felbontású AMOLED érintőkijelző foglalja el, amely még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható. A Huawei Watch GT 2e karórát az egyéni ízlésed szerint testre szabhatod a rengeteg elérhető stílusos számlappal. Ezenkívül a kijelzőt megnövelt kopásállóságú üveg védi.

Akár 14 napos akkumulátor üzemidő

Huawei Watch GT 2e 14 napos akkumulátor élettartammal

Az okosóra kiváló minőségű Huawei Kirin A1 lapkakészlettel érkezik, amely remekel rendkívül energiahatékony és mégis nagy teljesítményű működésével. A különleges algoritmusoknak és az optimalizálásnak hála az akkumulátor élettartama a lehető legnagyobb, ez azt jelenti, hogy egyetlen töltéssel akár 14 napig is használhatod az órát.

Személyi edző

Személyi edző a csuklódon

A továbbfejlesztett TruSeen pulzusmérő érzékelő biztosítja a fizikai aktivitásod pontos nyomon követését egész nap. A Huawei Watch GT 2e óra maximum 10 hangos futómódot kínál a fokozott hatékonyságú edzéshez, amelynek megváltoztathatod az intenzitását, sőt az óra még a regenerálódás szükséges idejét is kiszámolja neked.

85 sportmód

Huawei Watch GT 2e 85 sportmóddal


A Huawei Watch GT 2e óra akár 85 különféle edzőmódot kínál, amely magában foglalja az olyan új profilokat, mint például a mászás, parkőr, streetdance, szörfözés vagy skateboard. Emellett 15 professzionális sporttevékenységet figyel meg valós időben és elemzi részletesen az adatokat, mint például a futás, úszás, kerékpározás, mászás és evezés stb.

Automatikus edzés felismerés

Automatikus edzésfelismerés


Sportolás során a Huawei Watch GT 2e okos fitnesz óra automatikusan felismeri a mozgást és azonnal, abban a pillanatban megkezdi a tevékenységed nyomon követését. Ez az okos funkció a 6 leggyakoribb sportmódhoz elérhető: beltéri / szabadtéri futás, beltéri / szabadtéri séta, ellipszis tréner és evezés.

Véroxigéntelítettség

Véroxigéntelítettség méréssel

Az alacsony SpO2 szint olyan komoly tüneteket produkálhat, mint például az alacsony energiaszint, fáradtság vagy szédülés. A Huawei GT 2e támogatja az SpO2 érték egyszeri mérését, amely segíthet a véroxigénszint meghatározásában ahol és amikor csak szükséged van rá.

VO2Max mérés

Speciális VO2Max mérés

A VO2Max értéke egy adott idő alatti oxigén felhasználás maximális értékét méri az edzés során. Minél magasabb a VO2Max érték, annál magasabb a kardiovaszkuláris teherbírás.

Aerob és anaerob gyakorlatok

Aerob és anaerob gyakorlatok

Az aerob vagy anaerob edzés szervezetre gyakorolt hatását méri a készülék. A hosszabb aerob testmozgás növeli a fittséget, míg a visszafogottabb anaerob mozgásformával erősítheted a fitnesz képességeidet.

Regenerálódás

Regenerálódás

A Huawei Watch GT 2e órával Te is megtudhatod, hogy pontosan mennyi időre van szükséged egy edzés után a teljes kipihentséghez, ezáltal pedig maximálisan hatékony edzést érhetsz el anélkül, hogy felesleges terhelésnek tennéd ki a szervezetedet.

Edzés intenzitása

Edzés intenzitása

A Huawei Watch GT 2e okos fitnesz óra gyűjti az adatokat az egy hét alatt elvégzett testmozgásról és ez alapján kiszámolja az edzés során ajánlott intenzitást.

A testmozgás aktuális állapota

Testmozgás aktuális állapota

Az okosóra jól láthatóan jeleníti meg az aktuális edzésmódot, amely magában foglalja a professzionális ajánlásokat is a jövőre nézve.

Futóasszisztens

Futóasszisztens

Több mint 10 futómóddal áll a rendelkezésedre, amely valós időben reagál a pulzusodra, emellett pedig beállíthatod azt a különféle nehézségi szintek és elérendő célok alapján, ez magában foglalja a tempót, a súlyvesztést és a futás hosszát is.

A stressz szint mérése és enyhítése

Stressz-szint mérése és enyhítése

A Huawei Watch GT 2e okosóra a Huawei TruRelax™ funkciót alkalmazza a stressz-szint egész napos megfigyeléséhez. A légzőgyakorlatokkal enyhíthető a stressz és egy optimálisan meghatározott szinten tartható egy aktuális krízishelyzetben.

Alvásminőség megfigyelése

Alvásminőség ellenőrzése

A Huawei TruSleep™ 2.0 megfigyeli és felismeri a hat leggyakoribb alvásproblémát, miközben ajánlásokat tesz a nyugodtabb pihenés eléréséhez.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,39 "
Kijelző típusa AMOLED

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 46 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 43 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Oximéter, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Mászás, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Szíj színe Piros
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14 cm
Csukló max. kerülete 21 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 30 óra (1,25 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB

Márka/modell

Márka Huawei
Modellsorozat GT 2e
Modell 46 mm
Kód:  HU4692c2
Termékszám:  55025274
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20