Oldal frissítése

Vélemények: Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red megvásárlása után te is írsz értékelést.
Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red - Okosóra
Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 02., változat: Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red
Hitelesített vásárlás
Jó sportoláshoz
Nem használom igazán
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapest XVIII.flag
Értékelve: 2022. 10. 24., változat: Huawei Watch GT 2e 46 mm Lava Red
Hitelesített vásárlás
Egy éve használnom! Tökéletesen működik.Igaz nem lehet felvenni a hívást róla de nem is ezért vettem. Szeretem, hogy a futáshoz zenét tehetek rá! Tetszik, hogy a megjelenésén lehet változtatni. Összességében nem bántam meg a választásomat!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15