Oldal frissítése

HP ZBook 17 G3

Kiegészítők a termékhez

HP ZBook 17 G3

A HP professzionális használatra tervezett nagy teljesítményű mobil állomása a legigényesebb felhasználókat célozza meg a kompromisszumok nélküli teljesítmény érdekében . Ez biztosítja azokat a komponenseket, amelyeket az Intel Skylake processzor és a professzionális NVIDIA grafikus kártya biztosít . A notebook készen állhogy igényes grafikai és irodai alkalmazásokkal dolgozzon, amelyek nagyon jól működnek a tükröződésgátló 17,3 "-es kijelzővel, amelynek felbontása legfeljebb 3840 × 2160.

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű és megosztatlan grafika
  • Kiváló minőségű, tükröződésmentes 17,3 "-es kijelző
  • Vékonyabb és könnyebb, mint a régebbi verzió
  • Hosszú élettartam
  • Magas adatbiztonság

Professzionális teljesítmény

Négy Skylake architektúra rejtőzik az Intel processzorban   képesek kezelni a nagyon nehéz feladatokat. A Turbo Boost 2.0 üzemmódban többek között magas frekvencián dolgoznak, és támogatják a virtualizációt. Az NVIDIA Quadro professzionális grafikus gyorsítója különösen alkalmas a fejlesztési szektor számára a képességeihez. Készen áll arra, hogy elfogadja az igényes kihívásokat a 3D-s jelenetek, a filmipar vagy az egészségügyi ellátás fotorealisztikus megjelenítésében. Akár 16 GB DDR4 DDR4 memória, 2133 MHz-es nagy sebességgel működik, a vaku válaszát veszi fel. Kiterjesztheti 64 GB-ra.

A kényelem hosszú ideig dolgozik

A HP 115,000 órás intenzíven teszteli laptopjait annak érdekében, hogy az ISV-tanúsítványok teljesüljenek a maximális megbízhatóság érdekében. Ugyanakkor nagy akkumulátor-élettartamot kínál egy hatcellás akkumulátorral . A lecsökkent fényviszonyok mellett végzett munka nagymértéApproxen megkönnyíti a háttérvilágítású számbillentyűzetet és a hagyományosan nagy érintőpadot.Az elmentett adatokat ujjlenyomat-olvasóval biztosíthatja és egy TPM titkosítási processzor .

Kód:  HPBN4302m5NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05