Oldal frissítése

HP laptopok

HP laptopok

HP laptopok

A HP a kaliforniai Palo Altóban jött létre. Jelenleg főleg számítástechnikai termékeket, mint például számítógépeket, nyomtatókat, digitális fényképezőgépeket, és sok egyéb készüléket állít elő. Ezek közül a HP laptopok örvendenek a legnagyobb népszerűségnek. Nem számít, hogy a mindennapi tevékenységekhez keresel olcsó laptopot, megbízható modellt a munkádhoz, nagyteljesítményű gépet az őrületes játékokhoz, vagy egy laptop és tablet közötti, 2 az 1-ben készüléket - a HP menüjéből minden esetben megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

HP Stream

HP laptopok - Ideális választás mindenkinek

A HP belépőszintű laptopjai nagy teljesítményű, megbízható és sokoldalú eszközök elegáns, de szilárd kialakítással és nagyon vékony kijelző kerettel. Alkalmasak mindennapi használatra a családban, a munkahelyen és az iskolában. Maradj kapcsolatban a világgal a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátornak köszönhetően. Maximális munkahatékonyság és szórakozás, bárhová is mész.

HP laptopok irodai használatra

Az irodai laptopok ideálisak a vállalati környezetben végzett mindennapi munkához. A HP Probook modellek teljes felszereltségű, vékony, könnyű és megbízható számítógépek. A HP minden vállalkozás számára fontos kereskedelmi megoldásokat kínál elfogadható áron. Az automatikus biztonsági megoldások, a hatalmas teljesítmény és a hosszú akkumulátor-üzemidő biztosítja, hogy vállalkozásod a lehető leghatékonyabb legyen. Természetes a kijelző méretéhez alkalmazkodó megjelenítés, vagy a 360°-os dizájn, amely alkalmazkodik a használó munkamódszereihez.

HP irodai laptopok
HP Omen gaming notebook

Nagyteljesítményű gamer HP laptopok

Legyél te a játék ura. A modern gamerek új szintet képviselő felszerelést érdemelnek, amely profi szintű tartozékokkal, innovatív új formákkal és csúcstechnológiás játékhardverekkel olyan megbízható és versenyképes teljesítményt nyújt, amely nem korlátozza a képességeidet a csúcsra vezető úton. A villámgyors Intel® és AMD processzorok és NVIDIA® videókártyák, a magával ragadó kijelző és a szinte végtelen üzemidőt biztosító akkumulátor garantálja, hogy a lehető legtöbbet fogod tudni kihozni a teljesítményéből.

Professzionális HP laptopok a kihívást jelentő feladatokhoz

Nem titok, hogy a professzionális HP laptopok rendkívül nagy teljesítménnyel büszkélkedhetnek – ez segít a legnagyobb igényeket támasztó feladatok kezelésében. Függetlenül attól, hogy grafikával, videóval vagy hangzással dolgozol, a HP mindenben lépést tart veled. A kiváló alkatrészeknek köszönhetően a legújabb játékok rabjává válhatsz. Ha gyakran viszed magaddal a laptopodat az utazásaidra, akkor a hosszú élettartamú akkumulátor és az alacsony tömeg alapvető fontosságú lesz a választás során. Az ajánlatokban a HP laptopok mellé dokkolóállomás is jár, amelynek köszönhetően többé nem lesz szükséged a perifériák folyamatos csatlakoztatására.

 Professzionális HP laptopok
HP EliteBook 360

Praktikus 2 az 1-ben készülékek

A 2 az 1-ben készüléket billentyűzettel rendelkező tabletként, vagy pedig érintőképernyővel ellátott laptopként lehetne leginkább jellemezni. Csakis tőled függ, hogy hogyan szeretnéd használni a 2in1 HP tablet laptopodat. A 360°-ban forgatható kijelzőnek köszönhetően teljes mértékben az aktuális tevékenységnek megfelelően állíthatod be. A visszahajtható csuklópántok mellett a HP Tablet PC nagy teljesítménnyel, rendkívüli akkumulátor élettartammal, és kompakt méretekkel hódít. Nagyszerű választás munkához, a mindennapos tevékenységekhez, szórakozáshoz, sőt, ideális társ utazáshoz is.

Az extrém teljesítményű HP ProBook

A ProBook mobil munkaállomások olyan nagy teljesítménnyel rendelkező laptopok, amelyek elsősorban az igényes felhasználók számára készültek a kompromisszumok nélküli teljesítmény érdekében. A készülékekben Intel Core i7 processzor dübörög, amelyet professzionális NVIDIA Quadro grafikus vezérlő vagy AMD FirePro egészíti ki. Robosztus borításuknak köszönhetően a HP mobil munkaállomások rendkívüli ellenálló képességgel bírnak, ugyanakkor extrém karcsú és könnyű szerkezettel büszkélkedhetnek. Utazások során a nagyon hosszú akkumulátor élettartam minden bizonnyal jó szolgálatot tesz.

HP ProBook

Paraméterek módosítása
90 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05