Oldal frissítése

HP ZBook 15u G4

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HP ZBook 15u G4

A HP nagy teljesítményű, professzionális munkaállomása a legigényesebb felhasználókat célozza meg, akik kompromisszumok nélküli teljesítményre vágynak. A készülék kiváló komponensekből áll, erőteljes Intel Core Kaby Lake és professzionális AMD grafikus kártyával az élen. A 15,6”-es, tükröződésmentes felülettel ellátott, 1920x1080 kijelzőnek köszönhetően a laptop kifinomult grafikát és irodai alkalmazásokat biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítményű és megosztatlan AMD FirePro grafika 
  • Kiváló minőségű 15.6 "kijelző
  • Vékonyabb és könnyebb, mint a régebbi verzió
  • Hosszú élettartam
  • Magas adatbiztonság

Professzionális teljesítmény

A továbbfejlesztett, Kaby Lake sorozatból származó Intel Core processzor még a legkomplexebb feladatokat is könnyedén kezeli. A professzionális AMD FirePro grafikus kártya kifejezetten a fejlesztési szektornak készült. Készen áll a 3D-s jelenetek fotorealisztikus renderelésekor, a filmiparban, valamint az egészségügyben előforduló, igényes feladatokra is. Az akár 32GB-os DDR4 memória gyors, 2133MHz-es reakciót garantál.

Adatbiztonság

A laptop rendkívül gyors és nagy, akár 512GB-os kapacitással rendelkező SSD meghajtóval és fejlett funkciókkal ellátott, előretelepített Microsoft Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik.  Az adataid biztonságáról az ujjlenyomat-leolvasó vagy Smart Card kártyaolvasó, valamint a TPM titkosító processzor gondoskodik.

Kényelem hosszan tartó munkavégzés alatt is

A HP intenzív, 115,000 órás teszteknek veti alá laptopjait annak érdekében, hogy megfeleljen az ISV minősítésnek és maximális megbízhatóságot biztosíthasson. Ugyanakkor a háromcellás akkumulátor hosszú élettartamot garantál. A numerikus blokkal felszerelt, háttérvilágítású billentyűzet és a megszokott, nagy méretű érintőpad még gyenge fényviszonyok között is kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé.


Kód:  HPBN4253nNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20