Oldal frissítése

HP ProBook 650 G2

Kiegészítők a termékhez

HP ProBook 650 G2

A notebook maximális teljesítményt és sok mobilitást kínál, hogy növelje a termelékenységet, bárhol is legyen. Az Intel gyors Skylake sorozatú processzora magas frekvencián fut, és szükség esetén növelheti az órát a Turbo Boost 2.0 technológiával. A még gyorsabb adatfeldolgozáshoz akár 8 GB DDR4 memória is rendelkezésre áll. Rengeteg tárhely van a merevlemezen vagy az SSD-n.

Főbb jellemzők

  • Erős Intel Skylake processzor
  • Tükröződésmentes kijelző Full HD felbontással
  • Dokkoló csatlakozó
  • ujjlenyomat olvasó

Mindent gondolt

A világos és éles képek mindenkor 15-et mutatnak .6 "kijelzővel rendelkezik, amely fényvisszaverő bevonattal van ellátva még könnyebb napfényben is. A képernyő felett talál egy HD webkamerát, amely üzleti partnereivel vagy családjával együtt élénk videohívásokat hoz létre, valamint minőségi hangszórókat. Az ergonomikus, háttérvilágítású billentyűzet jól megírva sokáig, és baleset esetén védi a notebook belsejét a részleges kiömlés ellen.

Első a biztonság

Személyes és munkadarabjait mindig biztonsági funkciók védik , beleértve az Ujjlenyomat-olvasót és a HP Client Security szolgáltatást. Korlátozza a kritikus fájlok elérését a HP Trust Circles használatával. A notebook is optimális védelmet nyújt a közvetlenül a BIOS-on futó támadások ellen. Az egyszerű integráció a meglévő informatikai környezeteApproxe biztosítja a HP Client Management szolgáltatást.

Kód:  HPBN2103tNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20