Oldal frissítése

HP ProBook 440

Kiegészítők a termékhez

HP ProBook 440

Ez az ügyes mini HP ProBook laptop irodai munkára és szórakozásra egyaránt használható. A(z) HP ProBook 440 (9VY82EA) konfigurációját tekintve főleg irodai és iskolai feladatok elvégzésére ajánlott. Ha gyakran vagy úton, akkor ez a kisméretű notebook neked való. Kétmagos Intel Core i3 CPU-ja gyors és gazdaságos.. Programjaidat gyors SSD meghajtóra tudod elmenteni. A billentyűk háttérvilágítást kaptak, hogy akár éjjel is dolgozhass. Személyes adataid maximális biztonságáról az ujjlenyomatolvasó gondoskodik.

A(z) 14" HP ProBook 440 notebook főbb tulajdonságai

  • A(z) HP ProBook kijelzőjének átmérője 14"
  • A minőségi képalkotásról a Full HD felbontású IPS panel típus gondoskodik
  • SSD meghajtójának kapacitása 256 GB
  • A billentyűk háttérvilágítást kaptak, hogy akár sötétben is dolgozhass
  • Személyes adataid biztonságáról az ujjlenyomatolvasó gondoskodik
  • A típus különlegessége, hogy USB-C kábelen keresztül is feltölthető
  • Tömege: 1,61 kg
  • A(z) HP notebookjának méretei: 324,2 × 18 × 237,7 mm

A(z) HP ProBook 440 processzora és SSD merevlemeze

A laptop számítási teljesítményét a kétmagos processzor szavatolja, melynek órajele 2,1 GHz. Ráadásul az ún. Turbo Boost módban 4,1 GHz. A komfortos és gyors munkát a(z) DDR4 típusú rendszermemória biztosítja. Meghajtóként egy nagyon gyors SSD szolgál. Mivel nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, megbízhatóbb és ellenállóbb mint a hagyományos HDD-k. A típus különlegessége, hogy akár USB-C kábelen keresztül is feltölthető.

A(z) HP (9VY82EA) notebook videokártyája és kijelzője

A(z) HP ProBook 440 laptop egy nagy 14" képernyőt kapott, melynek maximális felbontása 1920 × 1080 px, más néven Full HD. Ez az egyik legelterjedtebb változat, mert szép aprólékos megjelenítést kínál. A képernyő tükröződésmentes felülete sokkal jobban olvasható, ráadásul a színek is élénkek maradnak. A színvonalas megjelenítésről a(z) IPS panel gondoskodik. További pozitívuma, hogy nagy betekintési szöget és kivételes színárnyalatokat kínál. A(z) HP kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 60 Hz. Fényereje elégséges: 250 Nits. Videokártyája integrált, így a komoly erőforrást igénylő alkalmazásokhoz és játékokhoz nem ajánlott. A chipkészlet típusa Intel UHD Graphics.

A(z) HP ProBook laptop portjai és csatlakoztatási lehetőségei

Mivel ez a laptop rendelkezik vezeték nélküli Bluetooth v5.0 -tal, más eszközökhöz is csatlakozhatunk vele. Az integrált hálózati kártya az alábbi szabványokkal kompatibilis: WiFi 5 Szeretnél egy külső képernyőt vagy projektort kapcsolni a(z) HP ProBook 440 laptophoz? A(z) HDMI konnektor pont erre való. Néhány USB portot is kapott, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 1× USB 2.0, amelyek jól jönnek majd az egér, billentyűzet és a nyomtató csatlakoztatásához. Ennél a modelltípusnál a legmodernebb USB-C konnektor is rendelkezésünkre áll amivel a noteszgép akár fel is tölthető. Amatőr vagy esetleg profi fotós vagy? A beépített memóriakártya olvasónak biztos, hogy hasznát veszed majd. Ezen kívül, egy 720 p felbontású webkamerával is felszerelték.

Kód:  HPBN1012dNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20