Oldal frissítése

HP EliteBook 840 G2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP EliteBook 840 G2

A vonzó HP noteszgépet egy finom alumínium felületű, karcsú alvázban tervezték nagy munkamegtakarításhoz. Az elegáns és tartós feldolgozás alapos tesztelésen ment keresztül , és már nem kell aggódnia a véletlen ütéseApproxől vagy a könnyű varázslatoApproxól. Az Elitebook vonal ideális partnerként szolgál a kihívást jelentő feladatok teljesítésében, akár az irodában, otthon, akár útközben.

Főbb jellemzők

  • Karcsú kivitel
  • Hosszú élettartamú akkumulátorok
  • Magas védelem
  • Szikragyújtású, háttérvilágítású billentyűzet
  • Rhythm hangszórók DTS Studio Sound technológiával

Zökkenőmentes kapcsolat

Könnyen csatlakozhat a vállalati hálózathoz WiFi-alapú szabványos csatlakozással. Más perifériák nagysebességű USB 3.0 vagy Bluetooth technológiát használhatnak. Csatlakoztassa a következő nagy felbontású monitorot a DisplayPort segítségével. Az irodában minden periféria készen áll a munkára és hosszabb várakozásraCONNECT a notebookot a dokkoló csatlakozóhoz . A digitális fotók és mobileszközök támogatói szívesen fogadják a memóriakártya-olvasót.

Első a biztonság

Személyes és munkatapasztalataaz adatokat mindig biztonsági elemek védik, beleértve az ujjlenyomat-olvasót és az intelligens kártyaolvasót . Az értékes adatok helyreállítása és biztonsági mentése játék lesz a HP Recovery Manager segítségével. A notebook is optimális védelmet nyújt a közvetlenül a BIOS-on futó támadások ellen.

Kód:  HPBN3203nNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15